VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. SSherjj

    SSherjj Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    121
    Location:
    New York, USA
    Hi Tarnak,

    I couldn't tell you about those command lines. That's more info then I can understand... Are you getting many popups though? :eek:
     
  2. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    9,027
    Location:
    England
    Some off topic posts removed... let's keep on topic please :thumb:
     
  3. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    9,027
    Location:
    England
    Off topic post removed....
     
  4. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,798
    Location:
    localhost
    VoodooShield 4.06 is in the works... few days of waiting.
     
  5. pablozi

    pablozi Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Posts:
    209
    Location:
    Oudenbosch
    VoodooShield 4.06 Beta is available:
    https://malwaretips.com/threads/voodooshield-discussion.63827/page-51#post-678501
     
  6. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,446
    Location:
    South Wales, UK
    Just tried uninstall 4.06b and whilst that seemed to finish OK I cannot get it to run. The service is uninstalled but can get the client to run.

    Anyone else seeing this?

    Regards, Baldrick
     
  7. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    304
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    I usually do a clean install but I could not bother this morning.
    Installed 4.06 over the top without any issue.
     
  8. SSherjj

    SSherjj Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    121
    Location:
    New York, USA
    I installed 4.06b a few hours ago over version. v3.59 and I haven't had any issues thus far.
     
  9. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    304
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    Could the following be helpfull?
    VoodooShield discussion
     
  10. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    304
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    www.voodooshield.co/Download/InstallVoodooShield407beta.exe
     
  11. zarzenz

    zarzenz Registered Member

    Joined:
    May 19, 2002
    Posts:
    479
    Location:
    UK
    I can't use either 406b or 407b. This is because after installing, VS fails to run in the system tray. The service is running and shows up in the task manager but the other process is missing. I tried a clean install of both but that made no difference. So for me something has changed since 405b.

    I see Baldrick had the same problem.
     
  12. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    304
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    I used to have some issue when installing latest beta over the top, up to 4.05 and usually had to uninstall and do a clean install.
    4.06, 4.07 installed over the top with no issues.
     
  13. zarzenz

    zarzenz Registered Member

    Joined:
    May 19, 2002
    Posts:
    479
    Location:
    UK
    I have never had any issue of any kind with any version up to 405 and always did over the top. However 406 wouldn't run so I then did a full uninstall and a clean install of 406 with the same result. Then today did the same with 407 over the top with the same result.

    I will wait to see if Dan fixes it in the next version.
     
  14. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    304
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    @zarzenz
    You may send Dan a report of the issue you are experiencing, he welcomes feed backs. You may have done it already in which case ...:thumb:
     
  15. zarzenz

    zarzenz Registered Member

    Joined:
    May 19, 2002
    Posts:
    479
    Location:
    UK
    Do you happen to know if Dan still looks in here at these posts or maybe he has given up checking here now.
     
  16. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    304
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    He is very active this days on the other forum. Having said that I doubt he is not peeking in here, that is my gut feeling.
    As I said he is welcoming feed backs. I guess for the time being voodooshield support may be the best way of communication. From personal experience he is very obliging when I contact him there (VS support).
     
  17. zarzenz

    zarzenz Registered Member

    Joined:
    May 19, 2002
    Posts:
    479
    Location:
    UK
    Thank you... I will take a look there.
     
  18. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,402
    Still running beta v4.06. I just started getting these VS popups yesterday for conhost.exe. I kept allowing, but the logs show blocks.

    VS_problem with conhost.exe blocks_01.JPG > VS_problem with conhost.exe blocks_02.JPG
     
  19. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,798
    Location:
    localhost
    Same experience of repeated popups on the same applications on beta v4.06. Not sure what main changes have been applied (child processes?) but Voodooshield seems to have a life on its own :)
    Possibly it has become more secure but to the expense of user friendliness... I have already sent the logs to Dan. I will wait another couple of betas to see if anything will improve. Bugs in betas should be expected.
     
  20. Gandalf_The_Grey

    Gandalf_The_Grey Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Posts:
    476
    Location:
    The Netherlands
    A lot of this seems to be solved in the latest beta 4.07: http://www.voodooshield.co/Download/InstallVoodooShield407beta.exe
    If you still want to test betas...
    I would (and did) recommend uninstalling the old version first.
     
  21. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    304
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    You are welcome.
     
  22. VecchioScarpone

    VecchioScarpone Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Posts:
    304
    Location:
    Down Under the Southern Cross
    I agree with you. I just wanted to test VS over the top installation method that hardly worked for me before but did for others.;)
     
  23. SSherjj

    SSherjj Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    121
    Location:
    New York, USA
    I tried to uninstall Voodooshields from v4.06b and it gave me an error message denying the uninstall. So I installed VS v 4.07b over the top and all is running good so far.
     
  24. _CyberGhosT_

    _CyberGhosT_ Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Posts:
    449
    Location:
    MalwareTips "Your Security Advisor"
    I don't like using them, but if you have issues again, (i did) try using Revo's tool or IObits's
    using these I have found that even when the built-in fails not only do you get a clean uninstall but
    "After" viewing the error log for any important info, once you re-boot all the error logs will be cleaned up too.
    There are a few apps or software that require this approach, granted it's not usually VS, but you know what I mean.
    PeAcE :)
     
  25. SSherjj

    SSherjj Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    121
    Location:
    New York, USA
    Thanks I forget I have Revo Uninstaller.o_O I will do that next time if I get another error uninstalling VS again. I never had this issue before, ever..