VoodooShield ?

Discussion in 'other anti-malware software' started by CloneRanger, Dec 7, 2011.

  1. Bertazzone

    Bertazzone Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2018
    Posts:
    249
    Location:
    Wonderland
    No posting on this thread about the supposed malware bypass of VS? That's kind of strange! Hummmm … I wonder why?
     
  2. IvoShoen

    IvoShoen Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    763
    https://calendarofupdates.org/index.php?topic=770.msg10268#msg10268
     
  3. Bertazzone

    Bertazzone Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2018
    Posts:
    249
    Location:
    Wonderland
    Last edited: Feb 25, 2019
  4. IvoShoen

    IvoShoen Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    763
     
  5. Azure Phoenix

    Azure Phoenix Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Posts:
    1,049
    I haven't watched the video. Based on the posts I have read, it sounds this isn't a bypass of VS itself(at least not in the typical sense) but rather a demonstration of the AI's inefficiency against a particular type of malware.

    Perhaps it would be for the best to remove Autopilot mode.
     
  6. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    7,284
    Location:
    Among the gum trees
    I believe that was developed for those wanting to be prompted as little as possible. I use Smart Mode myself and am rarely prompted for anything as I always put VS in Disable / Install Mode when installing or updating my programs, but I see quite a few use Always On Mode too.

    As with everything related to computer safety, we each have to make a compromise on how secure vs how user-friendly our machines are. Those who choose to use Autopilot Mode should understand it is slightly less secure than the default Smart Mode.
     
  7. Bertazzone

    Bertazzone Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2018
    Posts:
    249
    Location:
    Wonderland
    It will be interesting to see what Dan does with v. 5.0. :thumb:
     
  8. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,442
    Location:
    USA
    I am using the free version. When I booted up day VS showed a popup indicating a threat was blocked. At the time I was offline. Is there a way I can view the threat? Quarantine page was empty.
     
  9. Azure Phoenix

    Azure Phoenix Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Posts:
    1,049
    Does the log say what was blocked?
     
  10. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,442
    Location:
    USA
    No
     
  11. Bertazzone

    Bertazzone Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2018
    Posts:
    249
    Location:
    Wonderland
    What version # are you using? :doubt:
     
  12. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,764
    Location:
    Ontario, Canada
  13. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,442
    Location:
    USA
    @Bertazzone, I was using the latest beta with Win7/64. I just did a system restore back to a few days when all seemed well. When restore finished VS popped up with same warning!!! I was offline. Removed beta and installed latest free version of public release. We shall see. Too strange.
    @Triple Helix, I am not seeing VoodooShield in Program Data Win 7.
    Thanks for getting back.
     
  14. Bertazzone

    Bertazzone Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2018
    Posts:
    249
    Location:
    Wonderland
    @Rainwalker - Nothing in your User Log? Did you email VS with your issue?
     
  15. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,442
    Location:
    USA
    Nothing in logs. I will not bother Dan with Free Version problems. Most likely my problem is computer specific as I have seen nothing similar posted here or there.
     
  16. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,764
    Location:
    Ontario, Canada
    There should be even with the free version? You know it's a hidden area right?
     
  17. shmu26

    shmu26 Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    1,400
    There is a problem with voodooshield log. It fails to log some block events. VS free and VS pro should be the same in this aspect. I already complained about the logging problem on the official COU support thread.
     
  18. Sm3K3R

    Sm3K3R Registered Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Posts:
    528
    Location:
    Wallachia
    I have had the non logged issue with the free version, with the version that was live before the giveway.
    The PC was behaving strange and showed that 1 so called threat blocked with nothing logged though.

    In relation to the AI issue, deactivating the AI Cloud removes the issue/danger, which that guy was showing off, with such great satisfaction?
     
  19. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,442
    Location:
    USA
    Hidden area?
     
  20. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,764
    Location:
    Ontario, Canada
  21. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,442
    Location:
    USA
  22. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,442
    Location:
    USA
    Having other problems. I tried to buy the Pro Version and I could not get VS/Paypal site to accept my card. Card is fine and should have been accepted. Also could not sign in at COU. Been trying for two days now o_O
     
  23. Bertazzone

    Bertazzone Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2018
    Posts:
    249
    Location:
    Wonderland
    You shouldn't even need to get the Pro version. All bugs should be reported to Dan. He wants to know.
     
  24. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,764
    Location:
    Ontario, Canada
    I see you already have an account over at COU: https://calendarofupdates.org/index.php?action=profile;u=184
     
  25. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,442
    Location:
    USA
    @Bertazzone, I realize that.
    @ TH, Yes, I do have an account over there. It did not recognize my password. I clicked Forgot Password and got nothing in email. With another try site informed me I had no account. I would like to be able to logon so as to question why VS site will not accept a perfectly good card.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.