spyware terminator

Discussion in 'other anti-malware software' started by bamaman66, Apr 14, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bamaman66

    bamaman66 Registered Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Posts:
    366
    I ran spyware Terminator and it detected moneytree.DyFuCa . I have run spybot search and destroy, adawarw2007, AVG antispyware,AVG anti-virus and none of them detectedthis. Is this a problem with spyware terminator? If it is actually on my computer how can I remove it?
     
  2. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,749
    Location:
    EU
    Hi,

    Seems to be a porn dialer normally if not a FP.
    Did you look at the ST site how to scan/remove it?

    Gerard
     
  3. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    You can also create a HijackThis Log and post it in a Malware Forum, but read this thread FIRST and follow the instructions :
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=42148

    In the future, use Returnil or at least a sandbox application, to avoid this kind of infection and ignore/delete your spam-emails and don't download objects from an unknown source.
     
  4. argus tuft

    argus tuft Registered Member

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Posts:
    280
    Location:
    Australia
    I've had the same problem, in the end I just moved it to the ignore list.
    For me, at least, it was detected in
    C:\windows\downloaded program files □□□□□□□□□□□\\moneytree,
    and no such folder exists on my computer. If i scanned downloaded program files directly, no detection was made.
    If ST is detecting moneytree in the same location as it was for me, i think you can safely move it to the ignore list.
     
  5. bamaman66

    bamaman66 Registered Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Posts:
    366
    It was in c:\\windows\downloaded program files
     
  6. bamaman66

    bamaman66 Registered Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Posts:
    366
    I downloaded the previous version of spyware terminator and scanned with it. The malware wasn't detected. I'm not sure if it is a false positive or the newer version is improved the reason I started getting it.
     
  7. bamaman66

    bamaman66 Registered Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Posts:
    366
    I neglected to mention that the problem showed up on a vista computer. I am thinking it might be an incompatibility between the new version of ST and vista.
     
  8. argus tuft

    argus tuft Registered Member

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Posts:
    280
    Location:
    Australia
    I'm on xp. o_O
     
  9. PiCo

    PiCo Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Posts:
    352
    Location:
    Athens, Greece
    Working like a charm till now on my Vista. I just think the database got bigger and well that means also more false positives, if they trully are false positives.

    Check here -> Report ST false positives
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.