Problems after installing SpywareBlaster 3.2

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by hoggle2000, Jan 7, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hoggle2000

    hoggle2000 Registered Member

    Joined:
    Jan 7, 2005
    Posts:
    3
    Having installed SpywareBlaster 3.2 effectively on my PC (Win XP sp2 1.8Ghz) I am attempting to put it on my brother's older PC (Win ME 200Mhz). However when I have downloaded it and installed it - when it starts up after installation it says the program is corrupt and that either there is an error on that part of the drive or it has a virus and that I should reinstall.
    I have run a thorough disc scan and there are no surface errors and I have downloaded Spywareblaster from a couple of sources but the same things happens when I try to run the program after installation. Any ideas?
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi hoggle2000. :)

    Welcome to Wilders.

    To clarify, is this the exact message,

    This program has been damaged, possibly by a bad sector of the hard drive or a virus. Please reinstall it

    if not, please let us know, the specific alert.



    snowbound
     
  3. hoggle2000

    hoggle2000 Registered Member

    Joined:
    Jan 7, 2005
    Posts:
    3
    Hey Snowbound!
    Yes that is the exact alert as you wrote it.

    Hmm I have read of a CoolWebsearch infection causing this. I have Ad-Aware, Spybot and have got Hijack this. Maybe I need to post a log somewhere for inspection.
     
    Last edited: Jan 7, 2005
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  5. scott lang

    scott lang Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Posts:
    211
    Location:
    claremore,ok
    you can go to pcpitstop or amazingtechs for a hjt reading of your log
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.