nod32 problem with ewido

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by goksi75, Dec 2, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. goksi75

    goksi75 Registered Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Posts:
    8
    I have problem with nod32 2.70.16 when I install nod my ewido anti spyware cant work update,I have Blackspears Extra settings,can somebody help me what to do,thanks
     
  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Hello goksi75,

    What is actually happening when you attempt to update ewido ?

    Bubba
     
  3. goksi75

    goksi75 Registered Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Posts:
    8
    I get this message, XML parser error ,when I want to update ewido
     
    Last edited: Dec 2, 2006
  4. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Hi goksi75, welcome to Wilders.

    I would try uninstalling and reinstalling NOD32 as described HERE

    Cheers :D
     
  5. Alwill

    Alwill Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2004
    Posts:
    76
    Location:
    Sydney, Australia
    I have had no problems running Ewido/AVG Anti-Spyware (scanning, updating, etc) alongside NOD32 v2.70.16. Suggest you follow Blackspear's suggestion in the first instance.
     
  6. Ocky

    Ocky Registered Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Posts:
    2,677
    Location:
    George, S.Africa
    I have also noticed this with AVG 7.5.0.50 plus as well as frequent
    'server not available' messages. However trying again later usually works fine.
    It appears to be a server problem as my wife, who does not have
    NOD32 installed, experiences the exact same thing. I only update
    AVG anti-spyware manually. Edit.. by manually I mean running the online update
    via the user interface or the tray icon r/click menu option.
     
    Last edited: Dec 3, 2006
  7. goksi75

    goksi75 Registered Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Posts:
    8
    thanks Blackspear now ewido work fine THANKS
     
  8. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    You are welcome.

    Cheers :D
     
  9. Ocky

    Ocky Registered Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Posts:
    2,677
    Location:
    George, S.Africa
    Looks like there is something to the update problems experienced by some of us. See here : https://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=895846&postcount=7

    "We are currently doubling the number of our servers. As there are quite a lot servers, we expect this process to be finished by the beginning of next week. Sorry for any inconvenience caused by this process but the number of users is increasing at a very high rate, thus requiring a lot more server power in the future." by peter.ewido
     
  10. goksi75

    goksi75 Registered Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Posts:
    8
    thanks mate but now is ok
     
Thread Status:
Not open for further replies.