Nod v2.7 discontinued?

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Vibrational Mode, Mar 2, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vibrational Mode

    Vibrational Mode Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Posts:
    3
    This morning I notice NOD v4 is released. My installed v2.7 will not update. Is support for NOD 2.7 discontinued? v3 is a mess on my system, v4 seems to be having problems, and would like to stay with v2.7 if possible.
     
  2. Capp

    Capp Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Posts:
    2,125
    Location:
    United States
    v2.7 support will continue into the foreseeable future. There have been no announcements nor plans to discontinue v2.7.

    If it is not updating, there is another problem.
     
  3. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,852
    Update servers are currently down for maintenance.
     
  4. Vibrational Mode

    Vibrational Mode Registered Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Posts:
    3
    Thank you for information. Server seems to be serving updates again, and singatures 3901 were delivered eventually.

    As a follow up: Do v2.7 users need to worry about the issues with non-initialization and BSOD being caused by NOD? v3 and v4 seem to be wreaking havoc in This thread.
     
  5. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,852
    No idea, if it's working fine for you then I guess you can ignore it.
     
  6. chrcol

    chrcol Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Posts:
    761
    Location:
    UK
    V4? V3 has hardly been out for very long :)
     
  7. mantra

    mantra Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Posts:
    5,141
    does somebody if the update server today are working or in these 2 days past worked

    because i can't upgrade :thumbd: :thumbd:
     
  8. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Please PM me your username so that I can try updating with your license.
     
  9. mantra

    mantra Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Posts:
    5,141
    i updated today manualy with 1 click, i select a server manually
    i guess that some servers are slow or few responsive

    is there a list of server slow or few responsive?

    thanks
     
  10. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Then don't wonder that updates are slow or impossible. Leave it set to Choose automatically and it will be fine. Also I'd suggest that you upgrade to v3 or v4 which use much smaller update files and thus can update faster, especially if a larger update has been issued.
     
  11. mantra

    mantra Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Posts:
    5,141
    well i had set up choose automatically
    but i tried to ping some servers and seems death
    i guess they are overloaded

    i don't like nod 3 and i tried nod4 it gaves me a blue screen crash
    i had not time to investigate , so i uninstalled it

    when i will not able to use nod32 2.7 , i will drop it and buy kaspersky or avira
     
Thread Status:
Not open for further replies.