ESET Smart Security Connection Problem

Discussion in 'ESET Smart Security' started by UnCoV3R, May 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. UnCoV3R

    UnCoV3R Registered Member

    Joined:
    May 30, 2008
    Posts:
    6
    Last edited: May 30, 2008
  2. UnCoV3R

    UnCoV3R Registered Member

    Joined:
    May 30, 2008
    Posts:
    6
    No one can help me?
     
  3. COSMO26

    COSMO26 Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Posts:
    404
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=210401

    This Thread is about 12 threads below this one and some people are having the same issue. The post-er fixed his with a Re-Install by following Post #5 AND Deleting Registry parts HKCU\Software\ESET.....HKLM\Software\ESET...
    - BUT his Automatic Mode FW worked , Interactive Mode Did Not --

    State more about your Setup. Are you in Automatic FW Mode? Interactive?

    Marcos asked earlier: Does this problem occur with default settings? (you can revert to default settings by clicking the Default button and selecting all settings).... Post more about your Setup and is it Default?

    He also stated...A log from ESET SysInspector might shed more light, please send it to support[at]eset.com with this thread's url enclosed.
    SysInspector HERE

    Maybe someone will post more to do but this is what I've seen so far on this issue.

    It's rarely stated but SysInspector is in the ESET.com Download section up at the top - http://www.eset.com/download/
    Why are there never any Sticky's in this Forum for things like this?
     
Thread Status:
Not open for further replies.