enable all protection doesnt work for IE

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Boersenfeger, Aug 27, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boersenfeger

    Boersenfeger Registered Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Posts:
    2
    hi, after Update spywareblaster 3.5.1 , click on "enable all Protection" 165 entrees dont work on IE 7.0. If I click on "select All" and "Protect against checked Items" after the workaround, Items unchecked and unprotect?
    What can I do??
    In Firefox 2.0.0.6 all works!
    Tx for any Information
    Boersenfeger
     

    Attached Files:

  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. Boersenfeger

    Boersenfeger Registered Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Posts:
    2
    DONE! enable all protection doesnt work for IE

    Hi, snowbound!


    Thank you, for the nice Link!
    Problem was, that I wasnt Admin, when working with SPYWAREBLASTER!

    When I do as Admin the Prog, all Protection is enabled!

    Thanks so lot, and sorry for my worse English!

    Wish you a nice week!
    CU and TC
    Börsenfeger
     
    Last edited by a moderator: Aug 28, 2007
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Your english is fine and you're welcome. :)




    snowbound
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.