ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

Discussion in 'other anti-virus software' started by AssassinKID, May 3, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AssassinKID

    AssassinKID Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Posts:
    27
    Location:
    Australia
  2. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,888
    Location:
    localhost
  3. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    Actually that thread was for the beta and a new one would be a better thing to have imo.

    Only thing i don't particularly like is the factb that vsmon.exe is consuming whooping 200+ MB of RAM. Not exactly an issue for my 4GB+ RAM systems, but those with just 2GB may suffer a bit...
     
  4. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,579
    Location:
    Romania
    Same here 4Gb RAM,when i saw it using 300+ megs immediately uninstalled.I simply don't like it.Maybe they'll do something about it...
     
  5. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,888
    Location:
    localhost
    Last edited: May 3, 2012
  6. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    I've never seen it go that high. During an 8 hour day at work using a lot of VPN's, VDI's, M$ office stuff and .net vb programming it climbed to 160meg which I thought was high. But then again I have 4G of ram on my notebook and a core i3 processor with a terabyte of disk. On lower spec systems, I wonder how much of an issue this would be.

    Ice
     
  7. AssassinKID

    AssassinKID Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Posts:
    27
    Location:
    Australia
    I installed then uninstalled after one day use. The memory consumption is too high for my taste (my desktop only has 1GB RAM). Switched to Comodo because I know what I'm doing :p
    Plus ZA didn't like DownThemAll! plugin for Firefox, it took over downloads even after I disabled the download check function, I couldn't get DTA! to work (it handed over to windows for saving file, slow as)
     
    Last edited: May 4, 2012
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.