ZoneAlarm Extreme Security beta !!

Discussion in 'other firewalls' started by stargate2k, Jun 7, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    I've tried but they are just being bloody unresponsive.
     
  2. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,814
    Any emails I send them have been responded to within about 12 hours. :D the new one created alot of bugs on mine. Forcefield crashes the first time its loaded after boot up no idea why. I have sent in about 12 tickets now had a response for everyone but the forcefield one I'm guessing because they are digging Thur the memory logs and the kernel dump I sent them. Eager for a response on that one. :D
     
  3. JasSolo

    JasSolo Registered Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Posts:
    414
    Location:
    Denmark
    I have the EXACT same feeling :) . Haven't been trying out ZAES Beta, but ALOT of other AV's and suites and I'm always turning back to ESS after max. a week or 2 :D


    Cheers
     
  4. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,814
    I wont be unless they fix the CPU bug it keeps screwing up both my Main computer and my wifes computer. they have been telling us all there is a fix coming soon. but that was 2 months ago and im sick of Eset useing my computer for me and me having to wait tell its done. so right now im bouncing around AV's testing out whats what so I can give feed back.
     
  5. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    87,003
    Location:
    Texas
    Stay on topic please. The topic is "ZoneAlarm Extreme Security beta !!"
     
  6. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    wanted to test the extreme version, but unfortunately I couldn't get it work
     
  7. 3xist

    3xist Guest

    Wow... V8. That's surprising!

    Josh
     
  8. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,814
    The new beta seems to be having problems from forcefield 3 of my systems it crash constantly now. I would recommend waiting tell the next beta version before trying again.
     
  9. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,899
    Location:
    localhost
    In my case booting with ZA8 is considerably slower than 7.4.... :rolleyes:
    Time for a reinstall and report to ZA if it stays like this!

    ForceField works fine here.

    Cheers,
    Fax
     
  10. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    V8 turned my computer into a lemon. Firefox crashes, boot up is slow. I submitted report but I will have to use old solution.
     
  11. Someone

    Someone Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Posts:
    1,106
    Hi

    What's so surprising?

    Thanks
     
  12. 3xist

    3xist Guest

    They jumped to V8 so quickly.
     
  13. Someone

    Someone Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Posts:
    1,106
    Hi

    I thought they've been v7 for a long time?

    Thanks
     
  14. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,814
    I got a response back that my problem is because of Firefox 3.0 and ZA not compatible with it at this time.
     
  15. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    Was this on the known issues list?

    AE also had issues with FF3. Why on earth are they having these problems? I know ZA is still in beta but ffs FF is such a popular browser. Shame on Faronics too, AE was out of beta and they still had the problem.
     
  16. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,899
    Location:
    localhost
    Its related to ForceField and not ZA firewall.
    ZASS beta works fine with FF3.

    Actually Extreme beta 8 has been removed from the beta page.
    This is probably due to ForceField issues.

    Cheers,
    Fax
    EDIT: Latest ZASS 8.0.006.000 seems to have fixed my slow startup!
     
    Last edited: Jul 10, 2008
  17. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    Probably the smart thing to do. Maybe my computer is just a underpowered piece of ****. Any kind of behavior blocking drastically slows its performance.
     
  18. jrmhng

    jrmhng Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Posts:
    1,268
    Location:
    Australia
    New version out
     
  19. Fajo

    Fajo Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Posts:
    1,814
    Preparation:

    Please make sure your machine is all set up before you install our latest beta software. By installing some recommended tools you will help us to make this Beta more successful and your beta reports even more valuable.

    Version currently in testing:

    ZoneAlarm Security Suite 8.0.006.000 (32-bit)

    ZoneAlarm Extreme Security 7.4.006.000 (32-bit)



    Still shows up as the recall for me after clearing everything. they recalled back a day or so ago due to forcefield being completely bonkers.
     
  20. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    I will pass. I had my ZA experience. o_O
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.