ZoneAlarm 6.5.700.000 Line Released

Discussion in 'other firewalls' started by QBgreen, Jun 5, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. QBgreen

    QBgreen Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Posts:
    627
    Location:
    Queens County, NY
    For all of you running a ZA product, the entire line has been updated. Lots of info on their site (www.zonelabs.com). Hey, post back real soon as to how they're working! :D
     
  2. sweater

    sweater Registered Member

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Posts:
    1,674
    Location:
    Philippines, the Political Dynasty Capital of the
    Did it become lighter? o_O

    Will it still affect my internet speed, and let me to view all sites on the web? o_O
     
  3. unhappy_viewer

    unhappy_viewer Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2005
    Posts:
    259
    Here are the list of changes for ZASS (Other types of ZA products will have the appropriate changes). Take note that ZA 6.5 is NO LONGER COMPATIBLE with Windows 98/ME. The last version of ZA that is compatible with Windows 98 SE/ME is ZA 6.1.
    Take note that Identity Theft Protection Centre has replaced the ID Lock feature in ZA pro and ZASS to provide greater protection of people's privacy. ZL has created a FAQ page on the new Identity Theft protection feature:
    http://www.zonelabs.com/store/content/company/idtpc/faq.jsp?dc=12bms&ctry=US&lang=en&lid=ps_idtpc
     
    Last edited: Jun 5, 2006
  4. Chubb

    Chubb Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2005
    Posts:
    1,967
  5. Hyperion

    Hyperion Registered Member

    Joined:
    Sep 29, 2003
    Posts:
    302
    Back to 6.1.744 for me.I tried to install ZAF twice,after uninstalling the previousv version,rebooting,using 2 reg cleaners.Result : Zlclient wouldn't load.Just vsmon...
     
  6. NAMOR

    NAMOR Registered Member

    Joined:
    May 19, 2004
    Posts:
    1,526
    Location:
    Arkham Asylum

    I too had a bad install. At first, it seemed that everything was running fine. However, when I try to shut down ZA I start getting error messages for all my other apps that were running. I couldn’t even properly shut ZA down, it would just hang. I had to use FirstDefense to get it off my comuter, the normal way didn't work. I should have known that something was wrong when windows security center was telling me that I didn't have a firewall installed after installing ZA.
     
  7. kalpik

    kalpik Registered Member

    Joined:
    May 26, 2005
    Posts:
    369
    Location:
    Delhi, India
    Some things never change!
     
  8. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.
    Did mine as a fresh install after removing the previous version per instructions found on their forum. So far so good.
     
  9. ink

    ink Registered Member

    Joined:
    May 20, 2006
    Posts:
    185
    work fine now, 25m total, the os firewall make the application start a little slower.
     
  10. DigitalMan

    DigitalMan Registered Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Posts:
    90
    Hmm, tried to install new ZA Free and it told me that it detected Prevx1, that there is an incompatability with Prevx1 and that installation was terminated.

    Any idea what that is all about?
     
  11. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126
    much improved over other versions...lighter load & full bandwidth, load about 40,000kb...suppose to have newer vet av and updating is different , have to look further...
     
  12. sosaiso

    sosaiso Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Posts:
    601
    Fine here as well. Update my ZASS, and my ZA free on a few of my friends' computers. No problems yet.

    Can anyone confirm a conflict with Prevx1? I was hoping to reenable that soon since it came out with 1.2
     
  13. unhappy_viewer

    unhappy_viewer Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2005
    Posts:
    259
    I am not sure what potential conflict ZA might have with Prevx. Appearantly some people got problems when Prevx upgraded to v1.2.0.39 and that may be why ZL gave the notification. You can do a brute-install of Prevx but there may be potential problems/conflicts in the future. See this thread:
    http://castlecops.com/t158295-Prevx1_Zone_Alarm_6_5_conflict.html
     
  14. <DreamCatcher>

    <DreamCatcher> Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2006
    Posts:
    154
    Hi,

    Has anyone had problems with ZoneAlarm not shutting down when rebooting your system? I always seem to get the end now dialog box appear for ZoneAlarm, then it just hangs!
     
  15. sosaiso

    sosaiso Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Posts:
    601
    I had the end now dialog, but it shuts down completely. Could it be a conflict with another program?
     
  16. Notok

    Notok Registered Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Posts:
    2,969
    Location:
    Portland, OR (USA)
    We are not aware of any conflicts with ZoneAlarm, and not sure why they added the message asking you to uninstall Prevx1. There's the occassional user that has the odd problem, but that goes with any software and usually ends up being a problem with something else. My personal feeling is that they probably either had to deal with some Prevx1 users that had problems with some settings with one or the other, or looked and saw some similar functionality (perhaps thinking Prevx1 contained a full firewall), and decided to pre-empively ask you to uninstall, but I really don't know. Fact is that, as you can imagine, we have lots of users that are using Prevx1 and ZoneAlarm together, and not having any problems.
     
    Last edited: Jun 7, 2006
  17. Brian N

    Brian N Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Posts:
    2,148
    Location:
    Denmark
    LOL it's as buggy as ever.
    Click the Help icon = Crash
    Click Exceptions under Overview > Preferences = Crash
     
  18. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224

    Sounds like the same old Zone Alarm song again then. I was thinking about trying it, guess I should know better.
     
  19. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.

    Still no problems here. Did a clean install on an Win2k and an XP Pro PC. All tabs and buttons work = no crashing.
     
  20. sosaiso

    sosaiso Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Posts:
    601
    Tried in both ZASS and ZAFree. No crashes here either.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.