zone alarm problem

Discussion in 'other firewalls' started by cheater87, Apr 3, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,125
    Location:
    Pennsylvania.
    my zone alarm blocked norton form updating how can i unblock it so it can let it update?
     
  2. TopperID

    TopperID Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Posts:
    1,527
    Location:
    London
    Go to the Program Control section, put the program control slider to low (so ZA is in learning mode) then run the Norton updater.

    Alternatively you can just click the 'Program' tab and scroll down to Norton's updater and ensure it has 'Access'.
     
  3. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,125
    Location:
    Pennsylvania.
    the learning mode thing did not work how do i do the other thing?
     
  4. TopperID

    TopperID Registered Member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Posts:
    1,527
    Location:
    London
  5. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,125
    Location:
    Pennsylvania.
    THANK YOU i got my problem solved there i had to grant access to it from zone alarm. *hands you chocolate chip cookie as prize*
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.