Zombie ESET Cybersecurity window in Expose

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by iravgupta, Apr 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iravgupta

    iravgupta Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Posts:
    605
    After every automatic signature update, activating expose reveals a zombie ESET Cybersecurity window. I am running Mac OS X 10.6.7 and ESET Cybersecurity 4.0.62.0. Please see the screenshot -
    http://i53.tinypic.com/k37k20.png
     
  2. iravgupta

    iravgupta Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Posts:
    605
    This is supposed to be an official ESET support forum right? Doesn't feel that way going by the time it takes to get a response from a moderator.
     
  3. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Yes I wonder that sometimes too. :(
    And yes, this is indeed the official Mac support section even if it's hard to belive at the moment. :)
     
  4. iravgupta

    iravgupta Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Posts:
    605
    This level of unprofessionalism though not unheard of, but is certainly not expected from a big player like ESET.
     
  5. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Posting in the NOD32 section in the future feels like a better option, unfortunately :doubt:
    Even if we are not supposed to post there.

    Edit: Or you could open a support ticket of course.
     
    Last edited: Apr 29, 2011
  6. tony_m

    tony_m Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Posts:
    239
    Hi RaviG,

    Sorry for the delay in response. I did some search and found out that there is a known bug in version 4.0.62 that manifests itself with the same broken window you're seeing. Development told us here at support that the bug is currently being worked on, unfortunately there's not an ETA for the fix. So please wait until the next version is out and let us know if you are still experiencing the same problem.

    Thank you.
     
  7. MathewG

    MathewG Former ESET Support Rep

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Posts:
    41
    Hello RaviG,

    I have sent you a PM. We would like to request additional information regarding the issue you are reporting.

    Thank you
     
  8. iravgupta

    iravgupta Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Posts:
    605
    Thanks for your response. I have replied to the mail I received from ESET with the log file attached.
     
    Last edited: May 7, 2011
  9. tony_m

    tony_m Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Posts:
    239
  10. iravgupta

    iravgupta Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Posts:
    605
    I can confirm that with the updated build installed, the issue no longer manifests itself.
     
Thread Status:
Not open for further replies.