Zemana AntiMalware 2 BETA

Discussion in 'other anti-malware software' started by Emre TINAZTEPE, Jan 20, 2015.

  1. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
  2. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    7,472
    Location:
    Hawaii
    +2!!!

    NOTE 1: Zemana always answers my emails promptly, responsively, & friendly.

    NOTE 2: Over the years I have used a lot of different security programs. ZAM gives the fastest & smoothest updates of any program that I have ever used.
     
  3. Tarantula

    Tarantula Guest

  4. chrcol

    chrcol Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Posts:
    978
    Location:
    UK
    thanks for answering the gui question, and yes it is good the gui is not needed.
     
  5. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
    https://www.zemana.com/WhatsNew/?ProductID=2
     
  6. guest

    guest Guest

  7. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
    https://www.zemana.com/WhatsNew/?ProductID=2
    http://dl12.zemana.com/AntiMalware/2.21.1.261/Zemana.AntiMalware.Setup.exe
    http://dl12.zemana.com/AntiMalware/2.21.1.261/Zemana.AntiMalware.Portable.exe
     
  8. DBone

    DBone Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Posts:
    1,041
    Location:
    SoCal USA
    Never mind
     
    Last edited: Aug 3, 2016
  9. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
    https://www.zemana.com/WhatsNew/?ProductID=2
     
    Last edited: Aug 4, 2016
  10. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
  11. chrcol

    chrcol Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Posts:
    978
    Location:
    UK
    I removed this from my main pc as it was causing games to stutter when it spiked cpu usage, I observed even with no real time checking zam.exe every few minutes spikes to max out a cpu core briefly.

    I am still running this on my win10 testing machine and laptop to test it.
     
  12. Hiltihome

    Hiltihome Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Posts:
    1,049
    Location:
    Baden Germany
  13. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
    https://www.zemana.com/WhatsNew/?ProductID=2
     
  14. shadek

    shadek Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Posts:
    2,538
    Location:
    Sweden
    I second this feature!
     
  15. ViVek

    ViVek Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Posts:
    575
    Location:
    Moon
    +1
    something like - Enable beta updates -
     
  16. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
    Already answered, just few post above..........
    #2077............
     
  17. shadek

    shadek Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Posts:
    2,538
    Location:
    Sweden
    Yeah, my bad. Noticed it after I posted.
     
  18. Moose World

    Moose World Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2013
    Posts:
    774
    Location:
    U.S. Citizen
  19. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
    https://www.zemana.com/WhatsNew/?ProductID=2
     
  20. JEAM

    JEAM Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2015
    Posts:
    488
    What is the current state of affairs regarding ZAM's compatibility with other security software? I looked in this thread using various search terms and didn't come up with any issues, but OTOH it's possible I missed something.

    To be specific, does ZAM Premium "play nice" with HitmanPro.Alert and with Norton products?

    Thanks.
     
  21. daman1

    daman1 Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Posts:
    1,292
    Location:
    USA, MICHIGAN
    Yes, on my PC anyway..
     
  22. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    4,437
    Location:
    Under a bushel ...
    Don't know about Norton, but have had no compatibility issues when running ZAM alongside the softs in my sig.
     
  23. JEAM

    JEAM Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2015
    Posts:
    488
  24. jjc225

    jjc225 Registered Member

    Joined:
    Nov 25, 2010
    Posts:
    275
    I keep getting a detection popping back up every time I run a brief scan. It says it was quarantined, but it keeps getting detected anyway. It is a DNS Hijack. I've uploaded a screen capture. What should I do with this?
     

    Attached Files:

  25. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,861
    Click on "Send Feedback" and send the file/scan log to ZAM Labs.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.