You have to reboot your computer before...

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Denn, Sep 16, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Denn

    Denn Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2006
    Posts:
    1
    Hey Guys.

    I just installed Acronis True Image Enterprise Server 9.1 on my Windows 2003 Enterprise server.

    The installation went fine, and I restarted the server after the installation.

    But when I try to run Acronis True Image Enterprise Server I keeps saying: "You have to reboot your computer before using Acronis True Image Enterprise Server".

    I have reboot a couple of times, and I have even done a reinstallation of the software.

    How can I fix this?

    Best regards
    Denni
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Denn,

    Thank you for choosing Acronis Remote Server Backup Software.

    Please accept our apologies for the delay with the response.

    First of all, please make sure that you use the installation file of the latest build (371:cool: of Acronis True Image 9.1 Enterprise Server which is available for downloading in the Product Updates section of your account at Acronis web site.

    You can find the full version name and build number either by going to Help -> About... menu in the main program window or by right-clicking on the product installation file in Windows Explorer, going to it's Properties and looking through Version tab.

    If the problem persists with the latest build (371:cool: of ATI ES, please do the following:

    1. Uninstall ATI ES via Add or Remove Programs menu;

    2. Download the latest version of Acronis drivers and install it with disabled logging;

    3. Install the latest build (371:cool: of ATI ES once more and see if the problem still persists.

    If the above does not help, please create Windows System Information as it is described in Acronis Help Post.

    Please submit a request for technical support. Provide the *.NFO file collected in your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Ivan Sarychev
     
Thread Status:
Not open for further replies.