Xyplorer and saved web pages

Discussion in 'other software & services' started by chattycathy, Nov 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chattycathy

    chattycathy Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Posts:
    226
    I am trying a trial version of Xyplorer 10.50. I like to use the preview feature of it when before I delete saved web pages but it isn't working correctly. This is an example of what I see:

    <html lang="en-US"><head><link title="Microsoft Support Search" type="application/opensearchdescription+xml" rel="search" href="http://support.microsoft.com/common/opensearchdescriptor.aspx?ln=en-us"><meta name="ms.gsfxversion" content="7.6.9.0"><meta name="ms.sup_cid" content="290301"><meta

    This doesn't make any sense to me. These files are in the htm or the html extension. How do I set Xyplorer so I can see the web pages like I was seeing them online? Thanks for your time.
     
  2. moontan

    moontan Registered Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Posts:
    3,931
    Location:
    Québec
    the Preview works fine here.

    you sure you did not select the "Raw View" mode instead of "Preview" by mistake?
     
  3. chattycathy

    chattycathy Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Posts:
    226
    No, I'm sure. I have clicked on all of the tabs in hopes that it would work, but it doesn't. This is an example of the "Raw View":

    <html lang="en-US"><head><link title="Microsoft Support Search" type="application/opensearchdescription+xml" rel="search" href="http://support.microsoft.com/common/opensearchdescriptor.aspx?ln=en-us"><meta name="ms.gsfxversion" content="7.6.9.0"><meta name="ms.sup_cid" content="290301"><meta name="ms.sup_cln" content="en-us"><meta name="ms.sup_ct" content="kb"><meta name="ms.sup_ln" content="en-us"><meta name="ms.sup_sd"

    That's strange. I wonder what could be causing thiso_O? Well, thanks for your suggestions anyway.
     
  4. MerleOne

    MerleOne Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Posts:
    1,272
    Location:
    France
    This has maybe to do with .htm/.html & .mht file associations on your PC. I guess it will work if windows defaults are on for these filetypes. This maybe changed by installing other brothers.
     
  5. chattycathy

    chattycathy Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Posts:
    226
    I have installed the trial version of xplorer2 hoping that it would work correctly with my saved web pages and it is working great! I have no problems whatsoever with it so far. The web pages are viewing as they should with it and I haven't made any changes to Windows settings. I went back and changed settings after settings in XYplorer and I got so tired of seeing the "Internet Explorer Script Error" pop-ups! Even with all of the clicking yes and when that didn't work, click on no, and it still didn't work. So, I went back and changed the settings back to how it was when I first posted here and at least it got rid of the nuisance script error pop-ups! I'll give it a few days but if I don't get it working correctly, then I think I may have to just uninstall and stick with xplorer2 although I liked XYplorer better with all of its features. Thanks everyone for trying to help me!
     
  6. moontan

    moontan Registered Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Posts:
    3,931
    Location:
    Québec
    xplorer2 has no Undo whatsoever.
    you'll soon grow weary of that 'feature', trust me.
    got a license for that one as well. ;)

    if you have problems with XYplorer i recomend you get help from the official forum instead of here:
    http://www.xyplorer.com/xyfc/index.php
     
  7. chattycathy

    chattycathy Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Posts:
    226
    I thought about posting my question there instead of here but I hated to have to register and post before I'm sure if I will be purchasing it. Since I have been registered here for some time and had seen others reference XYplorer on this forum, I thought I would try here first. Thanks anyway.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.