XP SP1 PG 3.150 success; PG 3.410 GDI32.DLL GetStockobject error

Discussion in 'ProcessGuard' started by ownwomon, Nov 4, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ownwomon

    ownwomon Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Posts:
    5
    Just deinstalled PG 3.150 and rebooted to upgrade to 3.410 on an XP HOME SP1 laptop. Installed PG 3.410 and rebooted. PG 3.410 fails during initialization with "The Procedure GetStockobject could not be located in the DLL GDI32.DLL". GDI32.DLL is level 5.1.2600.1789.

    :blink:

    Deinstalled PG 3.410 and rebooted. Reinstalled PG 3.150 and rebooted. PG 3.150 is again running successfully.

    :thumb:

    PG 3.410 is running successfully on my other laptop, only difference is that the 2nd laptop runs XP PRO SP2.

    o_O

    I've run into unique errors on SP1 with different releases of PG in the past (as I know others have reported in this forum).

    I'll stick with 3.150 for now and will check back in a few releases to see if the error has been fixed.

    If it helps any, I'm a hobbyist (not a PC programmer) and I gathered the following information using a process debugger... maybe you'll get a hint

    *---------------------------------------
    An unexpected error has occurred
    Address: 0x77E9B324
    Error code: 0xc0000005
    Second chance!
    *---------------------------------------

    eax=0003108c ebx=000330d4 ecx=67bd3970 edx=77fb1742 esi=77e9bdd0 edi=77e99ba4
    eip=77e9b324 esp=0003107c ebp=00031094 iopl=0 (null) nv up ei pl nz ac po
    cs=001b ss=0023 ds=0023 es=0023 fs=003b gs=0000 efl=00010217

    77e9b324 837c8f0400 cmp dword ptr [edi+ecx*4+0x4],0x0 ds:686c2ec7 =
    ? ? ? ? ? ? ? ?
    loading 0x00400000 procguard.exe
    loading 0x77f50000 ntdll.dll
    loading 0x77e60000 kernel32.dll

    :D
     
  2. ownwomon

    ownwomon Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2006
    Posts:
    5
    No problem is so formidable that you can't walk away from it.
    -- Charles Schulz
    :D
     
  3. Gavin - DiamondCS

    Gavin - DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    2,080
    Location:
    Perth, Western Australia
    Please email support so we can provide you with a different EXE. We offered this to a few and got no proper replies as to whether it fixed the problem.
     
Thread Status:
Not open for further replies.