WTF WRONG SIGNATURE DATA

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by kakaroto, Jul 5, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kakaroto

    kakaroto Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Posts:
    8
    RIGHT now my version of signature is 1.1454 and my update engine says there is no new update since march o_O
    what do i do with it plz help :oops:
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Hi kakaroto, welcome to Wilders.

    When does your license expire?

    Cheers :D
     
  3. kakaroto

    kakaroto Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Posts:
    8
    i'm not sure but it is brand new
    so what is problem
     
  4. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    If you click on the NOD32 Control Centre> Update> update> Update Now doers your NOD32 update, or do you receive an error?

    Cheers :D
     
  5. kakaroto

    kakaroto Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Posts:
    8
    Tnx I receive "your version is up to date. no update necessary." :ninja:
     
  6. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Can you please check you settings against those found HERE this includes checking your connection settings.

    Cheers :D
     
  7. kakaroto

    kakaroto Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Posts:
    8
    i really did saw it and every thing as it should be
    and still the same :'(
     
  8. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Could you please try the following:

    Download a fresh copy of NOD32 to your desktop.

    Uninstall your current version and reboot

    Remove the Eset folder from C Drive> Program Files

    Install the fresh copy of NOD32 that you downloaded above using "Typical" settings when asked.

    Let us know how you go...

    Cheers :D
     
  9. fosius

    fosius Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Posts:
    479
    Location:
    Partizanske, Slovakia
    Have you tried re-installing NOD32o_O Download nod32 installer from Eset's website using your username and password. At first, uninstall it, reboot PC, remove ESET folder from Program Files. Then install NOD32 again, re-boot PC. Let us know how you go.

    --------
    Heh Blackspear you were faster :D :D
     
  10. kakaroto

    kakaroto Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Posts:
    8
    tnx i'll try and BTW the quick posting massage doesnt work to me when i press icons there what can i do
     
  11. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    That has something to do with Javascript on your machine.

    Cheers :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.