WSA v8.0.4.68 Released

Discussion in 'Prevx Releases' started by Tarnak, Mar 25, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,873
    I justed booted up and this was waiting to update. ;)
     
  2. smith2006

    smith2006 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    759
    Re: WSA v8.0.4.68 BETA

    Yes, just updated.
     
  3. Petrovic

    Petrovic Registered Member

    Joined:
    Mar 14, 2014
    Posts:
    62
    Location:
    Russia
    Re: WSA v8.0.4.68 BETA

    Changelog:

    Version 8.0.4.68 (Released March 25th, 2014)

    Added
    Logic to allow Chrome components’ recent updates.

    Improved
    Further scan engine improvements.

    Source
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Thanks Petr for the Changelog!

    Daniel ;)
     
  5. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    @Petovic
    Welcome to the Wilders Security Forum Petr.:thumb:
     
  6. Dragon1952

    Dragon1952 Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Posts:
    1,091
    Location:
    Hollow Earth - Telos
    I just updated to 68 and still have problems with opening new tabs and some extension icons in top right of Chrome that get frozen.
     
  7. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Can I ask what is the Extension number you have? I have 1.1.0.32 and in the WRData Folder/PKG/wrUrl.dll and the Build number of that file? I have no issues with latest released Chrome that you mention could you check to see if one of the other Extensions could be causing this issue for you?

    Thanks,

    TH
     
  8. Dragon1952

    Dragon1952 Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Posts:
    1,091
    Location:
    Hollow Earth - Telos
  9. Nightwalker

    Nightwalker Registered Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Posts:
    784
    Do you use Adblock Plus and/or Ghostery? I think that some extensions are not playing well with Webroot filtering plugin.
     
  10. Dragon1952

    Dragon1952 Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Posts:
    1,091
    Location:
    Hollow Earth - Telos
    I don't enable any of the WSA Extensions but i use AdBlock. I shutdown WSA soon after boot because i go without a A/V mostly and all my 19 extensions that are running together seem to work good. I wanted to update to 68 and test it out for a few minutes. I started having new tab slowly loading problems sometimes and only one frozen extension icon in the upper right of chrome so far. When i shutdown WSA the problems went away.
     
Thread Status:
Not open for further replies.