WSA>Avast

Discussion in 'Prevx Betas' started by ParaNodes, Oct 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ParaNodes

    ParaNodes Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2003
    Posts:
    69
    As I'm on the beta guess I'll post here unless requested not to.
    Auto-update to 8.0.0.48

    XP hp sp3
    Had one hang on shutdown, will keep testing.
    -----------------------------------------------------------------------------
    W7 pro sp1 x64 Avast
    Still conflicts with Avast, the only Avast shields I find no conflict are the file and network, enabling Avast web, script or behavior results in various problems from no WSA check-mark on searches, google, bing searches with blank pages(both FF,IE9), Avast GUI script shield shows no activity and nothing in log until WSA Identity Shield is disabled.
    To many bugs to post what and in which combinations.
    As there doesn't seem to be much progress with Avast compatibility I won't post again unless I see major changes.
     
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Could you let me know what version of Avast you're using so that I can try to reproduce it here?

    Thanks!
     
  3. ParaNodes

    ParaNodes Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2003
    Posts:
    69
    It's AIS ver. 6.0.1.289.(latest). I normally have everything disabled except file,web,network,script and behavior shields.
     
Thread Status:
Not open for further replies.