WSA and VoodooShield

Discussion in 'Prevx Releases' started by Blackcat, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,024
    Location:
    Christchurch, UK
    Anyone successfully running this combo?

    I tried a few weeks ago but kept losing the WSA tray icon; uninstalled VS and all was well.
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,672
    Location:
    Ontario, Canada
    I have been using it without issues with WSA!

    TH
     
  3. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,024
    Location:
    Christchurch, UK
    Thanks, TH.

    I will try the new version of VS and see if my setup is any better.
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,672
    Location:
    Ontario, Canada
    I'm using it on Win 7 x64 just to let you know!

    TH
     
  5. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,247
    Location:
    North Texas
    You convinced me....just added it!:thumb:
     
  6. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,672
    Location:
    Ontario, Canada
    For an added layer!

    TH
     
  7. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,247
    Location:
    North Texas
    Yes...and it seems fine.:)
     
  8. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,672
    Location:
    Ontario, Canada
    It's Cloud Based also! ;)

    TH
     
  9. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,974
    Location:
    Boston, MA
    Never thought of that combo. Very nice. Does this need a firewall? essentials is only outbound right?
     
  10. superssjdan

    superssjdan Registered Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Posts:
    148
    Location:
    USA
    Had neverheard of it before till i saw it in TH's signature.After reading about it on the company website,it definitely uses a different approach to quash malware and certainly seems worthwhile to add to my security arsenal as part of a layered approach.Thx for sharing your experiences.
     
  11. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,672
    Location:
    Ontario, Canada
  12. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,672
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes you still need Windows Firewall or what you are already using!

    TH
     
  13. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,974
    Location:
    Boston, MA
    Its not for me. I have a client w/ 2 kids using the laptop. I put WSA essentials on it. I was thinking of adding either OA or private firewall. I also was going to add avast to it as well.
     
  14. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,672
    Location:
    Ontario, Canada
    Sounds like a good setup for a layered approach! ;)

    TH
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.