Would Outpost conflict with AntiVir?

Discussion in 'other anti-virus software' started by mvdu, Aug 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mvdu

    mvdu Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    1,151
    Location:
    PA
    I saw that the new Outpost version has real-time spyware detection. Should I keep that on, or would it conflict with my AV, which is AntiVir?
     
  2. Sportscubs1272

    Sportscubs1272 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Posts:
    340
    Actually this has been discussed before. Do a forum search. The short answer it shouldn't be a problem. Antivir Free doesn't have a anti-spyware guard/module.
     
  3. mvdu

    mvdu Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    1,151
    Location:
    PA
    I have the security suite, which has the Premium AV. I just didn't install the Avira firewall. Any conflict with Avira Premium?
     
  4. Sportscubs1272

    Sportscubs1272 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Posts:
    340
    I use Antivir premium with Online Armor paid firewall on my desktop. No problems.

    I use OutPost security suite on my laptop and I have been using threatfire with that.

    You will have to test it out on your system. Make sure you back up your documents and do a system save.
     
  5. Metting

    Metting Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Posts:
    100
    Hi

    I have OP2009 Antispyware enabled + Avira premium
    and there isn't any problem.

    I Installed OP first then Avira
     
  6. vijayind

    vijayind Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Posts:
    1,413
    If you fear, conflict just disable spyware detection in Outpost. That's what I do.
     
Thread Status:
Not open for further replies.