Would Outpost conflict with AntiVir?

Discussion in 'other anti-virus software' started by mvdu, Aug 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mvdu

    mvdu Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    1,166
    Location:
    PA
    I saw that the new Outpost version has real-time spyware detection. Should I keep that on, or would it conflict with my AV, which is AntiVir?
     
  2. Sportscubs1272

    Sportscubs1272 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Posts:
    340
    Actually this has been discussed before. Do a forum search. The short answer it shouldn't be a problem. Antivir Free doesn't have a anti-spyware guard/module.
     
  3. mvdu

    mvdu Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    1,166
    Location:
    PA
    I have the security suite, which has the Premium AV. I just didn't install the Avira firewall. Any conflict with Avira Premium?
     
  4. Sportscubs1272

    Sportscubs1272 Registered Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Posts:
    340
    I use Antivir premium with Online Armor paid firewall on my desktop. No problems.

    I use OutPost security suite on my laptop and I have been using threatfire with that.

    You will have to test it out on your system. Make sure you back up your documents and do a system save.
     
  5. Metting

    Metting Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Posts:
    100
    Hi

    I have OP2009 Antispyware enabled + Avira premium
    and there isn't any problem.

    I Installed OP first then Avira
     
  6. vijayind

    vijayind Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Posts:
    1,413
    If you fear, conflict just disable spyware detection in Outpost. That's what I do.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.