Won't show in tray

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by JerryM, Dec 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,291
    I am using AVGAS 7.5.1.43 Plus. When I start it there is no icon in the tray. I want to start with Windows, but cannot find a way except to right click the icon in the tray, except there is no icon there.
    How can I get the icon to show in the tray?

    Thanks,
    Jerry
     
    Last edited: Dec 10, 2007
  2. karl.ewido

    karl.ewido former ewido team

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Posts:
    236
    Location:
    Germany
    This seems to be a problem of Windows and not AVG AS, try following:
    - Start the AVG AS software
    - Select the Tools Module and choose 'AntiSpy'
    - Select 'Services'
    - Select 'Disable Universal Plug 'n' Play Service and restart Windows
     
  3. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,291
    Hi Karl,

    Thanks for the help.

    I noticed that the "Disable Universal Plug 'n' Play Service" was checked so I unchecked it, and it now shows in the tray.

    I also note that the default is to have it checked, but I assume that whatever security issues there were are not a problem now.

    Thanks again, and have a good day.

    Regards,
    Jerry
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.