Won't run, error is...........

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Eliot, Apr 8, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    Run-time error '52':
    Bad File Name or Number




    I have the paid version of SpywareBlaster and get that error when trying to load the main window of it. I can load the update window just fine. The windows with the protection on it returns that every time. o_O

    EDIT: sorry version 3.1 does this. v3.0 ran and still runs just fine after i remove 3.1 and reinstall. yes i did remove the old vefore trying to the new one
    ;)
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    That's strange. I'll have to take a look and see what might be the cause.

    EDIT: At what point does that error occur? Does it occur before the loading progress bar is displayed? Also, what version of Windows are you running? (I suspect this *may* have something to do with the Mozilla/Firefox profile detection - but steps to potentially fix the problem will depend upon your Windows version.)

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    I just wiped the drive and installed fresh. Everything is back to normal and 3.1 is working fine now. Thanks all the same.
     
Thread Status:
Not open for further replies.