WinPatrol 19.1.2010.0

Discussion in 'other anti-malware software' started by Triple Helix, Oct 25, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,559
    Location:
    Ontario, Canada
  2. ReverseGear

    ReverseGear Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,535
    Location:
    Mumbai
    Thanx for the heads up
     
  3. safeguy

    safeguy Registered Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Posts:
    1,777
    Thanks:D
     
  4. Kernelwars

    Kernelwars Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Posts:
    2,155
    Location:
    TX
    Thanks TH:thumb:
     
  5. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    thx for the update notice
     
  6. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    hmm these new release seems to be very buggy, auto start options dont work like disabling program, services settings dont work either for me with microsoft services being listed :thumbd:
     
  7. SIR****TMG

    SIR****TMG Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    815
  8. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,890
    Location:
    Canada
    is it buggy for win 7 and xp o_O
     
  9. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    idk but im on Win 7 x64 and its quite buggy, previous versions even with its problems ran much better:thumbd:
     
  10. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,890
    Location:
    Canada
    :D in xp it's ok at least untill now man:)
     
  11. Boyfriend

    Boyfriend Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Posts:
    1,070
    Location:
    Pakistan
    Thanks for update info :)
     
  12. rolarocka

    rolarocka Guest

    I have a prob with Winpatrol on Win7 64bit and that is that it always loads at boot start even if i unclick the setting in options.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.