Windows LiveOneCare

Discussion in 'other anti-virus software' started by Dave49, Feb 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dave49

    Dave49 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Posts:
    163
    Location:
    Northeast U.S.
  2. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.
    Do not use it myself. But there seem to be some problems(?) with it as mentioned in THIS THREAD
     
  3. Dave49

    Dave49 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Posts:
    163
    Location:
    Northeast U.S.
    I've just been using the free scan through the internet site. I have not installed the program on my machine. And it does run just fine with Avast. (Which is what I have.) It also refuses to run on any browser other than Internet Explorer.

    ~Dave
     
  4. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.

    Not a surprise there. LiveOneCare\IE = MS. A bit proprietary, just what we have come to expect from MS.
     
  5. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    Hi Dave,

    I'm going to move this thread from Software, Hardware and General Services > software & services to Security Software > other anti-virus software.
     
  6. computer geek

    computer geek Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Posts:
    776
    very good service but as usual, its ms, and is dependent on ms basic stuff.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.