Windows LiveOneCare

Discussion in 'other anti-virus software' started by Dave49, Feb 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dave49

    Dave49 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Posts:
    162
    Location:
    Northeast U.S.
  2. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.
    Do not use it myself. But there seem to be some problems(?) with it as mentioned in THIS THREAD
     
  3. Dave49

    Dave49 Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Posts:
    162
    Location:
    Northeast U.S.
    I've just been using the free scan through the internet site. I have not installed the program on my machine. And it does run just fine with Avast. (Which is what I have.) It also refuses to run on any browser other than Internet Explorer.

    ~Dave
     
  4. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.

    Not a surprise there. LiveOneCare\IE = MS. A bit proprietary, just what we have come to expect from MS.
     
  5. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    Hi Dave,

    I'm going to move this thread from Software, Hardware and General Services > software & services to Security Software > other anti-virus software.
     
  6. computer geek

    computer geek Registered Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Posts:
    776
    very good service but as usual, its ms, and is dependent on ms basic stuff.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.