WIN98se, "mystery CD" player(?) And the Reg., restore/reboot, thing...

Discussion in 'other software & services' started by SG1, Jun 12, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SG1

    SG1 Registered Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Posts:
    430
    Hope I'm posting this, to right spot; if not, move me accordingly.

    Our PC seems to lose/misplace" file associations (I think it would be) now and then; currently, the PC will play music CDs, but seems not to function if I want to install a program, from a CD. Ideas for a fix, on this?

    Other, thornier problem perhaps having to do w/RAM as was the case once before, is this: now and then the PC gets stuck in a loop of checking/restoring the Reg., and goes on and on like that, til I go to safe mode Cmd line prompt, and manually copy backup files (system.dat, user.dat, etc.), to the WIN dir. to give it a "boot in the" hard drive. Works then, but I find that annoying to go through, and I wondered if anyone has thoughts on why that loop happens, and how to preferably prevent it, to begin with(?)

    Ideas vastly appreciated, as always.
    Cheers, SG1 (Pat)
     
  2. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Hi SG1,
    i can only react on the cd thing:
    it can even happen only otriginal program cd's are read and not the self burned ones.
    Had it a few times, which i solved with deleting the cd-rom from the system reboot and let windows reinstall in automatically. Maybe yours needs own drivers, if you have it's original software you'll know soon enough.
    Do you ever clean the lense with a cleansing cd-rom?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.