Win7 64bit issue

Discussion in 'Returnil releases' started by overangry, Dec 2, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. overangry

    overangry Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Posts:
    309
    I was wondering if any other users of RVS have experienced similar issues?
    I have just purchased a new PC, Windows 7, Home Premium 64-bit, 4GB RAM.
    MSE was the first security program I installed, I have also decided to use the built in Windows firewall.

    Then I installed RVS, all seemed to work as expected.
    I was using FF as my browser, then I switched to IE 32bit and found that it opened but was unresponsive, pages would not load, the only way I could end IE was with Task Manager and killing its process.
    I experienced the same with IE's 64 bit version.

    Uninstalling RVS solved the issue.
    Could their be a compatibility issue with MSE?
    I had as a precaution disabled the AV in RVS after installing it.

    Installed build. 3.0.6317.4986
     
    Last edited: Dec 2, 2009
  2. Coldmoon

    Coldmoon Returnil Moderator

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Posts:
    2,981
    Location:
    USA
    Hi overangry,
    Issues with MSE should be resolved (corrected in an earlier build). The team is aware of your report and is investigating the IE angle as it was reported in another inquiry.

    Mike
     
  3. overangry

    overangry Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Posts:
    309
    Thank you Coldmoon, I have uninstalled MSE for now and have installed Prevx.
    Are you aware of any compatibility issues with Prevx?
     
  4. Coldmoon

    Coldmoon Returnil Moderator

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Posts:
    2,981
    Location:
    USA
    As far as I am aware, no, there shouldn't be any. Just in case, I would deactivate the RVS VG until you are satisfied that they are playing well together on your system.

    Mike
     
Thread Status:
Not open for further replies.