Will FD-ISR work with ....

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by jomos, Feb 3, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jomos

    jomos Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Posts:
    6
    Hi,

    Following some disasters with my PC at Key times, I am seriously considering using FD-ISR.

    I have read as much information as I have been able to find but there are still some things for which i do not have an answer. Besides, I belive that it is better to get the answers from people that have already used the software.

    Will FD-ISR work with the following security applications that I use?

    - Kaspersky Internet security 6.0 (inc. anti-virus / firewall)
    - Spyware Blaster
    - SpyBot Search & Destroy
    - Ad-aware SE personal
    - Rootkit Revealer
    - Cleanup!
    - Startup Inspector
    - Registry Mechanic
    - a-squared
    - AVG anti-spyware
    - MRU Blaster
    - F-secure blacklight
    - Acronis Disk Director suite

    Has anyone had any issues with any of these applications? are there any solutions? or do you have any suggestions of similar programs that would work with FD-ISR

    Many thanks in advance for your help
    jomos
     
  2. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,187
    Location:
    Sydney, Australia
  3. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,054
    KAV/KIS 6.0 will be absolutely fine. I have worked with them both. I have also used Regsupreme Pro for registry cleaning with no problem.

    Pete

    With Acronis Disk Director just be careful. I've used it from BartPe to adjust Partition sizes, but that's it.
     
  4. screamer

    screamer Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Posts:
    921
    Location:
    Big Apple USA
    With apps like registry cleaners you can put FD-ISR on the "Ignore" list. The same goes for DeFrag utilities. Not sure about KAV, check Longboards link.

    hth,

    ...screamer
     
  5. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,187
    Location:
    Sydney, Australia
    If he says it, subject to the usual caveats about ymmv; then it works.
     
  6. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,054
    To Amplify my answer a bit. I used KAV 6.0 beta's from build 200 to the current build, with FDISR no problem. As usual FDISR was there when the build was bad.

    The reason the warning is on the Raxco website is for KAV 5.0 which used a different technology to keep track of what files had been scanned. It used the Alternate Data Streams, and that was the problem. Even then you could disable that technology on install of 5.0 and then install FDISR. I also ran that way just fine.

    Again KIS/KAV 6.0 are just fine and dandy with FDISR

    Pete
     
Thread Status:
Not open for further replies.