Wifi Issue

Discussion in 'LnS English Forum' started by illicit, May 26, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. illicit

    illicit Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Posts:
    91
    I am trying LnS for the first time, and I am having an issue with it blocking the ETH packets required to keep the wifi connection up. I imported the secure wifi rule, but it does not appear to be helping. I do not have access to the machine atm for screens or logs, so hopefully it is something obvious that I missed. Thanks in advance.

    EDIT: Never mind, it seems to be working OK now. :doubt:
     
    Last edited: May 26, 2010
  2. illicit

    illicit Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Posts:
    91
    It appears the protocol filtering was the cause of my issue.
     
  3. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    I never used that I wonder why it's there? I have it always disabled!

    TH
     
  4. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Basically monitors and offers controls for packets originating from other protocols which uses their own drivers to create TCP/IP packets (e.g. Wincap software).
     
  5. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Thanks Phant0m!

    TH
     
Thread Status:
Not open for further replies.