why WSA is incompatible with CCE???

Discussion in 'Prevx Releases' started by taleblou, Jan 19, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. taleblou

    taleblou Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Posts:
    1,170
    Hi:

    Today I installed webroot secure anywehere (WSA) and it seems all application work except WSA will not allow killswitch or autorun or CCE to run. I have even trusted it but the only way to run CCE applications is to turn off "Real Time Shield" and then CCE works? Anyone else have similar issues or knows why? Thanks in advance for your help.

    o_O o_O o_O o_O
     
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    I'm not familiar with CCE, but you may want to write into our customer support inbox so that they can take a look at your scan log in case anything needs to be whitelisted.

    Let me know your results!
     
  3. Atul88

    Atul88 Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Posts:
    259
    Location:
    India
    for me it is running just fine!!!
    No need to disable anything
     
  4. Nightwalker

    Nightwalker Registered Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Posts:
    787
    Just fine here too
     
  5. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,014
    Location:
    Ontario, Canada
    What is CCE?

    TH
     
  6. JCRUYFF

    JCRUYFF Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Posts:
    87
    CCE= Comodo Cleaning Essential i Think
     
  7. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,301
    Location:
    South Wales, UK
    CCE playing fine with WRSA here...and vice versa
     
  8. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,014
    Location:
    Ontario, Canada
    Thanks I guess that's it! ;)

    TH
     
  9. andyman35

    andyman35 Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    2,336
    There was an issue as described previously,but the latest versions of CCE and WSA co-exist happily now.
     
  10. STV0726

    STV0726 Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Posts:
    900
    Funny...

    I saw one of the "YouTesters" have trouble with this, and he started getting mad at WSA "for not having exclusions." He checked every place BUT the Quarantine tab...

    Reason # 420 why YouTesters suck.
     
  11. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Not all of them :)
     
  12. STV0726

    STV0726 Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Posts:
    900
    Almost all of them pretty much do, including myself, though I didn't upload anything to YouTube.

    Against my better judgement, I made that PDF. It was more of a test to see if WSA worked, sort of like an extended EICAR test, rather than meant to give a judgement on efficacy.
     
Thread Status:
Not open for further replies.