whos got an hp psc scanner? why does it keep on going on about ativex???

Discussion in 'other software & services' started by iceni60, Feb 3, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
  2. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    7,311
    Location:
    England
    I have an HP psc (mine is Hp 1215) as does my friend. She recently had scanning problems and tried 2 things.
    Changed usb ports - didn't work.
    In HP directors properties unticked "run in compatibility mode" and rebooted. This worked for her.

    Good luck with your problem
     
  3. spy1

    spy1 Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Posts:
    3,139
    Location:
    Clover, SC
    I've got an hp psc 2210 all-in-one. Haven't ever experienced the problem that you're having with yours, though. You may have an out-of-date driver, or a corrupted one, or perhaps something else on your computer is interfering with your scanner's operation

    If you registered it, you should be able to go into an online chat with a service tech and they should be able to help you with the problem. Good luck. Pete
     
  4. aka:snowman

    aka:snowman Former Poster

    Joined:
    May 14, 2004
    Posts:
    152
    ICE


    That "Window" you displayed.....comes from internet explorer....(activeX disabled)........could it be that your scanner is trying to register ?

    Thats my guess and I am sticking to it....lol
     
  5. nadirah

    nadirah Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    3,647
    ActiveX is only in IE... Is the HP printer software on your computer trying to open up a webpage? Check the HP software again.

    I got a HP psc 750 all-in-one printer, but the scanner is dead already. And I plan to reinstall my printer from scratch.
    BTW Iceni, whats the model of your HP printer?
     
  6. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    thanks for the help.

    stapp, i'll try what you said, thanks

    Pete, i'm not talking to you :D joke. i don't think i can go through reinstalling the driver because i used an uninstaller for the install so i'd have to go through uninstalling everything. i'll try talking to tech support first although that sounds about as bad as a reinstall :D . i've got an irc search engine bookmarked is that what you ment?

    Snowie, nadirah, Pete, yes you are right after, i think it was one more popup, it launched it's own "hp" browser. from experience those kind of browsers use IE's settings. how do i register it?

    it's a psc 1610.
     
  7. Snowie

    Snowie Guest

    ICE


    Well, since this is an activeX issue.........an it appears that DIS-ABLED ACTIVE-X is causing the issue.........you could try ENABLING ACTIVE-X an allow the printer to register itself...........just a thought.....whatca think
    ( the "zone" is yet un-known so you may need to enable active-x in a couple of the "zones")



    Snowie The Snowman
     
  8. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    thanks, i'll try it. i suppose i could try putting their site in the trusted zone first too. i booted into Ubuntu so i can finish installing the printer there - i missed half the install instrucions for it :D although atm the printer works for both XP and Ubuntu. i just need to get the scanner working now.

    i might post my picture if i get it to work, then you can all see how handsome i am :eek:
     
  9. nadirah

    nadirah Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    3,647
    LOL! Yeah baby... :blink::shifty::ninja:
     
  10. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    it took me about 3 seconds to set everything up in Ubuntu ;)
     
  11. nadirah

    nadirah Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    3,647
    Can it be done in Windows as well?
     
  12. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    i don't know yet i'm still using Ubuntu. what do you mean? get it to work, i hope so. i might uninstall it all in windows and start again now i know i have it working here because of all the bloat.

    if i start from scratch again what do i need to install to get an hp psc "all-in-one" to work?
     
  13. steveke

    steveke Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Posts:
    90
    If you go to the HP homepage and go to software and driver downloads, it will prompt for your model number. Once you enter model number, you will be taken to a page where a scan will be run to see what you need.

    This is the US page-I do not know if it is different from country to country

    http://welcome.hp.com/country/us/en/support.html?pageDisplay=drivers
     
  14. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    thanks, i'll try it out.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.