Where to report sites for blocklist?

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Ploxhoi, Apr 27, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ploxhoi

    Ploxhoi Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Posts:
    4
    Wondering where to report a site that needs added.

    Please add the following scamware site:

    Code:
    antivirus-online-pro-scan.com
     
  2. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    Hehe... I'm not able to do anything on that site, even with Opera. AVG LinkScanner blocks things at the page straight away. :D
     
  3. Ploxhoi

    Ploxhoi Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Posts:
    4
    Yeah its a bad site. Needs to be added to Spyware Blaster block list.
     
  4. Ploxhoi

    Ploxhoi Registered Member

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Posts:
    4
    Code:
    antivirprotection.com
    secure.paysecureorder.com
    You can add that them too.

    Related to the scamware Spyware Protect 2009.
     
  5. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    Agree... and I don't get real protection through SpywareBlaster. No Opera support sucks. :'(

    AVG LinkScanner, and not avast! - therefore why I keep LinkScanner - blocks the exploit, but I can continue to the page to purchase. :doubt:
     
  6. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,829
    Location:
    Last Breath Farm
    avast! blocks it ...
     

    Attached Files:

  7. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,829
    Location:
    Last Breath Farm
    antivirus-online-pro-scan.com & antivirprotection.com appear to have been added with SpywareBlaster protection updates dated 5/25/2009. :thumb:
     
  8. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    Maybe that was added by avast! later as well - who knows. :) Maybe I was mistaking, but I don't think so. :D
     
  9. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,829
    Location:
    Last Breath Farm
    Are you running avast? Your sig shows you are using other AVs.
     
  10. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    Yes, cause I'll always test around to always run what suits me best. That applies to all types of security software. :)
     
  11. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,829
    Location:
    Last Breath Farm
    So you run avast! with Avira and avast! with Kaspersky?
     
  12. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    No, if you read, it says "WinXP: Kaspersky AntiVirus 2010" and "Win7: Avira AntiVir Premium". Hang on a second... what!? :blink: o_O Are you thinking right, or... ? o_O
     
  13. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,829
    Location:
    Last Breath Farm
    All I'm doing is asking if you run the AVs listed in your signature (Kaspersky and Avira) in addition to avast!. I'm simply going by your words. You said you run avast! and your sig lists two other AVs spread across two machines. Looks like a bit of a crowd to me... if you are running avast! and also what your sig says, then you have two AVs on one (or both) machines. That's all I'm saying.
     
  14. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    All I said was that it didn't block - that doesn't say what I'm running right now. That's what a sig. of software is for. You should know that you don't run two AVs at the same time, and therefore I too obviously don't do that. How can you even believe that, if I don't explicity say "I'm running avast! AND Kaspersky at the same time" - and that'll never happen.
     
  15. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,829
    Location:
    Last Breath Farm
    So I guess you're saying that on May 23rd, the day you posted that avast! did not block antivirus-online-pro-scan.com, you were running vast! and not Kaspersky or Avira. That's all you had to say. I have no idea what you do with your programs. That is why I asked. Good luck with your AVs.
     
  16. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    Thanks, and I meant no offence. ;) Avira was there on my Win7 OS all the time, though. :rolleyes: :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.