What to put in to scan with virus scan enterprise

Discussion in 'other anti-virus software' started by AnthonyG, Feb 18, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AnthonyG

    AnthonyG Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Posts:
    616
    My Download manager (free download manager) has an option to automatically scan all files being downloaded for viruses. But when i click on it it is asking me to insert a link to the scanning program.

    The problem is that i use mcafee virus scan enterprise 8 and i dont know what the exact exe is for the scanner as the folder is full of exe's.

    What do i choose to have this automatic scanning of downloads

    Thank you
    Anthony
     
  2. Ianb

    Ianb Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Posts:
    232
    Location:
    UK
    McAfee will scan them anyway as long as you have the settings correct.

    ON ACCESS - DETECION - when writing to disks - when reading from disk - All files
     
  3. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,023
    Location:
    Christchurch, UK
    The on-demand scanner is scan32 in the Networks Associate/VirusScan Folder.

    But as Ianb states, the RTM, Mcshield.exe, picks up nearly everthing. One of the few AV Guards to scan archives, and without any slowdowns ;)
     
  4. Jimbob1989

    Jimbob1989 Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Posts:
    2,529
    Assuming you have a similar set up to me, I think it will be one of the .exe files found in

    C:\Program Files\Network Associates

    I'm not sure which one though.

    Jimbob
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.