What to put in to scan with virus scan enterprise

Discussion in 'other anti-virus software' started by AnthonyG, Feb 18, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AnthonyG

    AnthonyG Registered Member

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Posts:
    614
    My Download manager (free download manager) has an option to automatically scan all files being downloaded for viruses. But when i click on it it is asking me to insert a link to the scanning program.

    The problem is that i use mcafee virus scan enterprise 8 and i dont know what the exact exe is for the scanner as the folder is full of exe's.

    What do i choose to have this automatic scanning of downloads

    Thank you
    Anthony
     
  2. Ianb

    Ianb Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Posts:
    232
    Location:
    UK
    McAfee will scan them anyway as long as you have the settings correct.

    ON ACCESS - DETECION - when writing to disks - when reading from disk - All files
     
  3. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,010
    Location:
    Christchurch, UK
    The on-demand scanner is scan32 in the Networks Associate/VirusScan Folder.

    But as Ianb states, the RTM, Mcshield.exe, picks up nearly everthing. One of the few AV Guards to scan archives, and without any slowdowns ;)
     
  4. Jimbob1989

    Jimbob1989 Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Posts:
    2,529
    Assuming you have a similar set up to me, I think it will be one of the .exe files found in

    C:\Program Files\Network Associates

    I'm not sure which one though.

    Jimbob
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.