What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    +1
    EAM + OA is a very good combo :)
     
  2. Francis93

    Francis93 Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Posts:
    311
    Dumped Sandboxie + DropMyRights. Facebook makes Firefox unresponsive whenever it's on the sandbox. Currently, Shadow Defender. :argh:
     
  3. blasev

    blasev Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Posts:
    763
    Yeah specially when they give u 50% discount :D
    And again I must announce that the customer srvice is very nice and helpful
     
  4. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    appguard is rock solid:thumb:
     
  5. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    CIS V5.3 + MAMUTU and SRP :rolleyes: (Too much HIPS?) :D
     
  6. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    trying norton dns, i like it so far, browsing seems a bit quicker with it than OpenDNS
     
  7. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    Restarting to a clean state PC and will get a new setup :D
     
  8. xnevermore

    xnevermore Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Posts:
    143
    Thompson Router firewall enabled

    Real-time Protection:
    norton internet security
    sandboxie

    System (Windows 7 Pro 64-bit) Tweaks:
    Policy Management (UAC) on default
    Enhanced Mitigation
    Optional drive by protection in user space

    Google Chrome:
    Adblock
    LastPass
    WOT - Safe Browsing Tool
    Xmarks

    Updates:
    KC Softwares SUMo

    Backup:
    Acronis true image home
    __________________
     
  9. Konata Izumi

    Konata Izumi Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Posts:
    1,545
    same setup. I just changed my browser from SRWare Iron to Mozilla Firefox.
     
  10. 1chaoticadult

    1chaoticadult Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,321
    Location:
    USA
    Haha Noob wonder what it will be this time :D
     
  11. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    Hahahaha, had some difficulties restoring PC and decided to give Windows 7 "Backup" a try.
    It's CRAP IMO, it's not a real image backup, more like just a double copy of your files, so essentially you CAN'T restore your Windows, only files, practically useless for me.
    I prefer using an external media and make copies instead of using that thing :cautious: :thumbd:
     
  12. 1chaoticadult

    1chaoticadult Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,321
    Location:
    USA
    Erm noob you can make an image of your hard drive in windows 7 backup. Don't think you noticed that option, its called Create a System Image. Windows 7 Backup is very capable of restoring your windows. But in my experience its very slow in restoring. Took me over and hour to restore several times, while it takes 10-15 minutes using Macrium Reflect. :D
     
  13. Francis93

    Francis93 Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Posts:
    311
    Dumped avast, now running Norton Internet Security 2011.
     
  14. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    Oh really? then it was all my fault? LOL
    I used Windows 7 Backup Image and i selected the whole C:/, but if i'm not mistaken i couldn't see how to create a booting media to be able to recover the image.

    BTW, current setup is none, only some minor tweaks: EMET - DEP - SEHOP - UAC -SRP
    No programs currently but i will probably add CIS v5.3 and Hitman Pro as On Demand scanner :D
     
  15. Konata Izumi

    Konata Izumi Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Posts:
    1,545
    you can use the windows 7 cd to restore the image if u have it :)
    or search Create System Repair Disk in the windows menu ^^

    I prefer it over other 3rd party imaging software at this moment.
     
  16. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    Oh really?
    Damn, i screwed all my perfect setup then o_O
    Hahahaha, i'll give it a second chance the next time i redo my PC (Which will probably be in like a month :rolleyes:)
     
  17. 1chaoticadult

    1chaoticadult Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,321
    Location:
    USA

    LOL Noob. I give you a pass my friend :D
     
  18. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    Mamutu installed.
    Do you guys recommend having HitmanPro only as On Demand? (Without a license, just to make sure PC is clean).
    I don't really like having an app that won't clean :)
     
  19. eugene91

    eugene91 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Posts:
    192
    I have HitmanPro Free as on-demand, just to scan once a while to see if anything is missed by avast! :D
     
  20. blasev

    blasev Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Posts:
    763
    I'm not a HMP free fan myself, but nothing else beat the scan speed. so I kept it
     
  21. pablozi

    pablozi Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Posts:
    215
    Location:
    nowhere
    You can see my setup in my signature. MBAM and HMP only as scanners on demand.
     
  22. TheIgster

    TheIgster Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Posts:
    719
    Location:
    Canada
    Then forget HMP and use MBAM. MBAM is just as good, if not better and is free for cleaning.
     
  23. ReverseGear

    ReverseGear Guest

    The New AIS 6 Beta :)
     
  24. lws

    lws Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Posts:
    196

    Uninstalled OA and installed CIS firewall.
     
  25. Hayki_

    Hayki_ Registered Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Posts:
    13
    Hi,

    I am using on my Windows 7
    COMODO Internet Security 5.3
    Malwarebytes 1.51
    Hitman Pro 3.5
    Keyscrambler 2.7.1

    Firefox 4b11
    AdBlock and WOT
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.