What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    noob i just tested it and it did very well i dont use the sandbox:) dont know how it works yet
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,045
    Location:
    Ontario, Canada
    That's what it is in the Virtual World us versus them and it's scary! :doubt::doubt::doubt::doubt::doubt:

    TH
     
  3. kasperking

    kasperking Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Posts:
    406
    with your arsenal..... it's scary for them....extreme annihilation on contact..:D
     
  4. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    agree good security arsenal;)
     
  5. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,589
    Location:
    Mumbai
    Changed my setup

    Windows 7 32bit
    Avast! Free
     
  6. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,045
    Location:
    Ontario, Canada
    We need a BIG STICK! LOL

    TH
     
  7. IBadget

    IBadget Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Posts:
    59
    Location:
    Waipahu, HI
    After noticing how CIS 4 slowed down the PC and reading about how rogues can bypass the Comodo sandbox, I uninstalled CIS 4, reinstalled Panda Cloud AV, and installed Privatefirwall. Privatefirewall is very close to an antiexecutable. If Faronics AntiExecutable were free, I'd used that. The best way to avoid a malware infection is to not let the file run to begin with. I now consider CIS to be bloatware. If Comodo were really serious about fighting malware, they would develop an antiexecutable similar to that of Faronics.
     
  8. xnevermore

    xnevermore Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Posts:
    143
  9. s23

    s23 Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Posts:
    263

    IF you use XP/Vista you can use PGS
    http://mrwoojoo.com/PGS/PGS_index.htm

    In ako's list there is some alternatives too.
    http://www.techsupportalert.com/content/probably-best-free-security-list-world.htm
     
  10. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    i am going to settle with this set plus defensewall;)
     
  11. Matthijs5nl

    Matthijs5nl Guest

    You mean settle for 2 days?

    I am happy with my setup:

    Windows 7 Home Premium 64-bit
    Windows Firewall: on
    Windows Defender: off
    UAC: default
    DEP: on all programs and services

    ESET NOD32 Antivirus 4 real-time

    Hitman Pro 3.5 x64 on-demand
     
  12. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    I am still happily trucking along with:

    Realtime:
    OA++
    Zemana Antilogger
    Winpatrol Plus

    On Demand:
    SAS Pro
    Returnil 2008
    Acronis TI
    Karen's Replicator

    This is about as long as I have stayed with one setup for a long time.
     
  13. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    i am very happy with defensewall/prevx and mbam pro;) a must software in every computers:)
     
  14. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Prevx/Defensewall is my other favorite setup.
     
  15. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    very cool 3dog;) one of my best security set up ever:D
     
  16. Hayki

    Hayki Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Posts:
    20
    What about my Security set ? :cool:
     
  17. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    Pretty good Hayki. :thumb: :p
     
  18. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,589
    Location:
    Mumbai
    Removed DW Firewall and installed MD 2.6 will keep in learning mode for two days;) :)
     
  19. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,589
    Location:
    Mumbai
    You using comodo firewall right?
     
  20. Hayki

    Hayki Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Posts:
    20
    Yes Firewall and Defence+ :)
     
  21. Kees1958

    Kees1958 Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    5,857
    Less is more

    XP Pro with group policy hardening

    LUA with SRP no execute

    ACL no execute registry tweak for downloaded executables

    ACL taken away add value, create subkey and delete rights of vulnarable user space keys of LUA user, taken away write access to menu program start and tasks

    Iron with WOT, new tab behaviour, Adsweep and IE tab

    Avast file shield is triggered through registry attachments tweak when doenloaded or mail executable is opened, normally it does not scan executables nor reads/writes

    Hitman Pro on demand

    That's all
     
  22. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    my sig and a good firewall. Its called Microsoft.
     
  23. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    wowwowowo i am amaze my set up is lasting longer than a day or two:D
    i will keep this security set up it is lite and trouble free;)
     
  24. codylucas16

    codylucas16 Registered Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Posts:
    267
    My current security setup:

    Realtime:

    MSE
    Comodo Firewall with D+ and Sandbox enabled
    Comodo Time Machine

    On demand:

    A-Squared Anti-Malware
    Super Antispyware

    Other:
    Spyware Blaster
    MVP Host
    Comodo DNS

    Running this on Windows 7 64bit.
     
  25. xnevermore

    xnevermore Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Posts:
    143
    My current security setup:

    Realtime:

    Bitdefender total security 2010


    On demand:


    Mbam

    imaging:

    acronis true image

    virtualization:

    acronis true image (try and decide)

    Others:
    firefox = adblock,xmarks,last pass

    Running this on Windows 7
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.