What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    This is going to be so Cliche' but...
    Avast 5 Free!
    Online Armor 4
     
  2. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,739
    Location:
    Canada
    removing a-square:) makes me to slow:D
     
  3. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    Back to the tried and true. Simplicity at its best.;)
     
  4. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,739
    Location:
    Canada
    trjam crunk that baby to max setting and you will see it's potential working the way you wish
     
  5. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    its trojan ;) , if you are talking about Eset, I have my own sweet settings.:thumb:
     
  6. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,739
    Location:
    Canada
  7. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,739
    Location:
    Canada
    i am testing ms security essential and a-square but they are very slow gamers:D
     
  8. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    OMG! I'm so bad. I ditched Avast 5 free after a whooping hour on my laptop. Back to Avira premium I go! I can't wait for A-squared 5 to come out.
     
  9. dja2k

    dja2k Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Posts:
    2,113
    Location:
    South Texas, USA
    January 20, 2010 - Updated , Added , Removed

    Windows 7 Home Premium (UAC OFF \ WD OFF)

    Network
    Two Linksys Routers (DD-WRT Firmware) in WDS Mode
    WEP 128-Bit Encryption & Wireless MAC Filtering Enabled
    SPI Firewall Enabled

    Resident
    Online Armor ++ 4.0.0.19 Beta (Paid)
    Sandboxie 3.43.15 Beta (Paid)
    Avast! Free Antivirus 5.0.363 Beta

    On-Demand
    Shadow Defender 1.1.0.320 (Paid)
    Malwarebytes' Anti-Malware 1.44
    Active@ Disk Image 3.3.4 (Paid)
    VMWare Workstation 7 (Paid)

    Browser, Immunization, Tweaks
    Firefox 3.6rc2 (Ad-Block Plus, CustomizeGoogle, Better Privacy, TACO, WOT, ShowIP, TrackMeNot)
    KeyScrambler Personal 2.6.0.0 & RoboForm Pro 6.9.98 (IE & FF)
    Malware Patrol's Block List (via Hosts File)
    Bluetack Blocklists (Level 1,2,3 for P2P)
    Spybot Search & Destroy 1.6.2 (Full Immunization w/o Global Hooks)
    Spyware Blaster 4.2 (All Protection Enabled + Customblocking.txt)
    Vista Services Optimizer 1.2 Build 108 (Manual Tuneup)
    Ultimate Windows Tweaker 2.0 (Customized)
    SpeedGuide.net Vista TcpIp Patch 1.3
    Greatis Reanimator 6.7.6.67 (Disk Protection - Enabled)

    dja2k
     
  10. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
    REALTIME
    Installed Removed Avast 5 free
    Removed Reinstalled Eset SmartSecurity 3.0.695
    Sandboxie 3.42( Forced all Browsers and Messengers to run in sandbox )
    Anvir Taskmanager 6.2
    SpywareBlaster 4.2
    Rollback RX


    ONDEMAND

    MBAM 1.44
    Hitman Pro (LICENSED)
    MalAware


    UPDATE CHECKER

    SUMo

    BROWSERS
    Firefox 3.5.7 with Adblock plus and Downloadhelper Addons
    K-Meleon


    NO BACKUP:'(
     
  11. Get

    Get Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Posts:
    384
    Location:
    the Netherlands
    Autocheckdisk f***** my pc up a bit (disabled now, but too late obviously :mad: ). Before that trouble with IE7/8 and Avast not installing. Had nothing to do with CTM, but won't reinstall it for now anyway, because why bother with a recalsitrant machine. Have only one image, so :thumbd:. Nobody knows the trouble I've seen :ninja: .
     
  12. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,739
    Location:
    Canada
    i am loving appranger and prevx combo,and there is no bug in appranger it was a-square the one that slow down my browser and sandboxie:)
     
  13. Get

    Get Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Posts:
    384
    Location:
    the Netherlands
    Machine under control, Avast 5 and IE8 running fine as is everything. Made image and will try CTM again.
     
    Last edited: Jan 22, 2010
  14. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    Real-Time:
    Avast v5 Free (File Shield, Web Shield, Network Shield, and Behavior Shield, file shield scans on writes only)
    Online Armor Premium (firewall component uninstalled)
    WinPatrol

    On-Demand:
    MAM
    Hitman Pro
    Secunia PSI
    SUMo
     
  15. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,970
    I removed Browser Defender.
     
  16. rdeng

    rdeng Registered Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Posts:
    5
    Decided to uninstall Avast 5 today and use instead:
    Router
    Windows Firewall
    LUA
    NoScript & WOT
    Eset online scanner
    MBAM on demand
     
  17. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,739
    Location:
    Canada
    in my xp2 i have prevx,appranger and winpatrol plus;)
     
  18. fred22

    fred22 Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Posts:
    229
    WIN 7

    resident:

    Look'n'stop
    Avira Antivir Premium
    Zemana Antilogger
    Sandboxie


    on-demand:
    MBAM
    SAS
     
  19. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,063
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Windows 7 Ultimate (32 Bit)

    Security Setup:-

    1. NIS 2010
    2. Sandboixe 3.42
    3. Limited User Account (LUA)
    4. AppLocker Implemented
    5. Autorun Disbaled.

    I always use Virtual Machine (Win XP Pro) for my daily activities...Even i surf Internet on my virtual system which is again protected by Panda Cloud AV, MBAM 1.44 and Shadow Defender. I also use Sandboxie in my Virtual System for browsing activities. :)

    I try myself to be secure, and let other secure.
     
  20. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,589
    Location:
    Mumbai
    Man I don't think your REAL machine will ever get infected actually even your VM is very much secured(as you use shadow defender in VM).*puppy*
     
  21. lonelywolf

    lonelywolf Registered Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Posts:
    73
    Currently on the new machine:

    DefenseWall 2.56
    Spyware Doctor with Antivirus 2010
    Firefox 3.5.7 ( adblock plus, LastPass )
    Win XP SP3 Firewall
    Router with Firewall
    Acronis 2009

    :gack:

    Kidding, working smoothly actually.
    :D
     
  22. IBadget

    IBadget Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Posts:
    59
    Location:
    Waipahu, HI
    Just switched from Avira to Panda Cloud. Avira let a rogue AV go by, and when I was doing a manual update for the AV database, Avira's servers took up to 50 minutes to respond to provide the update. I'm always connected to the Internet, so Panda Cloud IMHO has a better chance of catching a rogue. Can't wait for Comodo Internet Security 4. I'm very eager to utilize their sandbox.
     
  23. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,063
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    Actually i don't know how to configure Shadow Defender so that AV Updates won't get reverted. So i thought its better to have Panda Cloud AV because its directly connected to Panda Servers, so no need for updations at all. I hope so that i won't get infected in future unless and until any sophisticated malware break my Virtual System Security and get my real machine infected....
     
  24. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,589
    Location:
    Mumbai
    Installed Norton Internet Security 2010 won a 6 months license during my college fest:cool: (I love my college:-* )
     
  25. AvinashR

    AvinashR Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Posts:
    2,063
    Location:
    New Delhi Metallo β-Lactamase 1
    In which college you are?
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.