What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. Rules

    Rules Registered Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Posts:
    614
    Location:
    EARTH
    OS : windows 7 rtm pro x64 (UAC off, windows defender off)

    Real-Time : Look N' Stop 2.07b1
    Avira Premium full
    Win Patrol Plus

    On- Demand : SAS, MBAM, A-squared

    Browser : Firefox + Adblock plus + show ip


    Massive Manual Tweaks.

    Rules.
     
  2. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    changing my set up alitle and noticed my speedy machine;)

    Defensewall Personal FireWall v3 Beta
    Prevx 3
    Mbam Pro
     
  3. Onur

    Onur Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2009
    Posts:
    25
    OS :
    Windows XP pro. sp3 (services.msc optimized)

    Real-Time :
    Online Armor Free
    Eset Nod32 Antivirus
    Zemana AntiLogger (made by Turkish Brain Power :D )

    On- Demand :
    SAS, MBAM, A-squared

    Browser :
    Firefox 3.5 + Adblock plus

    And Image by Norton Ghost.
     
  4. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,692
    Active
    DefenseWall 2.56

    On-Demand
    HitMan Pro 3.5
    Prevx 3.1.1.65
    Malwarebytes AntiMalware 1.41

    System Hardening
    SeconfigXp

    Imaging
    Macrium Reflect


    OpenDNS
    Opera10
     
  5. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    hi wolf:) we have similar set up:thumb: by the way have you tried the DW v3 with firewall?
     
  6. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,692
    Haven't tried v3 yet, waiting for the public beta. :)
     
  7. Opera

    Opera Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Posts:
    6
    :cool: Not yet,I just install the antivirus&antispyware and web traffic scan components of F-secure,compatible with avira very well.

    :thumbd: FSCS is very good but makes my computer sometimes sluggish.so I uninstall it after using about a couple of weeks.

    Now I'm using Comodo fw&Avira av&Geswall free.they work well with each other.:thumb:All Free!!!
     
  8. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    9,807
    Location:
    U.S.A. (South)
    Routine that seems to be working to perfection so far for all my systems:

    ThreatFire (beta) = Yes, the beta is accurately working the Custom Rules for me, the release version gave my systems issues.

    ESET 4 = A-OK

    EQSecure 4.0 w/Alcyon Rules = Unbeatable Combination, highly configurable, no pukes, issues, or problems of any sort. A tried and true keeper here!

    SandboxIE = No Brainer here

    Tiny Watcher = Plain jane file change reviewer every boot. Nice & simple.

    Kerio 2.15 Unmovable firewall protection, especially teamed together with EQS + ThreatFire (Beta)
     
  9. nomarjr3

    nomarjr3 Registered Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Posts:
    502
    Windows XP Pro SP3:
    Returnil 2010 Beta
    Norton 360 (FW uninstalled)
    Outpost FW Free
    Sandboxie (paid)
    Winpatrol PLUS
    SeaMonkey (w/ NoScript and Greasemonkey)

    Windows 7 Ultimate x64:
    Microsoft Security Essentials
    Sun VirtualBox (booting ReactOS, Ubuntu, FreeBSD)
    Windows Firewall
    Acronis True Image OEM
     
  10. G1111

    G1111 Registered Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Posts:
    2,273
    Location:
    USA
    jmonge - Is the firewall in DW v3 something that you can either not install or turn off. I am using DW v2.56 and have a lifetime license for Outpost.
     
  11. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    you have to install it:) but can be easilly disable if you want;)
    disable in/outbound protection with a rigth click
     
  12. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    very soon to come out hopefully:D
    it is very stable and it works;)
     
  13. G1111

    G1111 Registered Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Posts:
    2,273
    Location:
    USA
    Okay, thanks. Besides the firewall added is there anything else new in v3?
     
  14. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    i see it same but i noticed is faster and it is stable like always:)
    i also see a system restart control within the advance module
     
  15. Kees1958

    Kees1958 Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    5,857
    Well it has some interesting extra's. Fair chance it will score better than Outpost on matousec tests. Also internally overhauled, starts browser real quick, has very little disk I/O (with all those dual and quatro core CPU's, disk I/O is the largest bottle neck, disk I/O puts most strain on your system).

    I would tell your more, when I had not signed a non disclosure agreement.

    All I can say it was very stable as a pre-beta, no glinch for some time from the closed beta testers. So Ilya could procede, but he is taking his time. His (and DW's) reputaion is everything to him (makes sence when you are a one man band company).

    As a former developer myself, I find it unbelievable how Ilya, Tzuk and Xioalin can produce such quality products (and keep up with the competition/stay ahead), while some of the competitors have large development teams. I know a relatively small dedicated development team can beat a larger team (within bounderies). I once lead a team, of eXtreme Programming freaks (6 guys), they were able to be more productive as a traditional team three times the size of our team. Until the competion outsourced it to India an put more than 30 developers on it, with four six sigma black belts (two companies planned a merger and it was uncertain which system the new company would use, so we fought a beauty contest for nearly two years).

    Regards Kees
     
    Last edited: Oct 6, 2009
  16. Creer

    Creer Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Posts:
    1,345
    Also it is not a secret - with V3 of DW will be added "whitelists" :thumb:
     
  17. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    kees:thumb:
     
  18. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    cool;) :thumb: :thumb:
     
  19. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    imagine this a strong firewall protection;) plus whitelist:D cool:thumb: plus the roll back feature,man i feel complete:)
     
  20. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    dont get happy feet yet. He still has to do it and then be scrutinized here. Lol

    Same thing Tony and SD-64 bit will have to do.

    I like Ilya and Tony, and will do whatever I can to ensure they suceed.:thumb:
     
  21. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    99.8 is all you need. You do not need to give up ownership of your PC. You stand a better chance of getting shark bitten then catching a undetected piece of malware with G-Data.
     
  22. Kyle1420

    Kyle1420 Registered Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Posts:
    490
    Hey SSJ, Just wanted to point out a little something about Prevx
    "Threats missed by other security vendors" I do not think that they are lying how ever - This display does not take into account the amount of users that use those programs, For example I've been aware of CA having quite honestly... poor detection however on there it shows it doesn't miss many samples - That's because not many people know it, more using it the more would be missed ;) Explains why all the popular apps are so high.

    EDIT:: Here's a quote from the prevx page which better explains it;

    Back on-topic ->
    CIS (Av disabled)
    Sandboxie.
    Spare PC if even I feel like I need to.
     
  23. G1111

    G1111 Registered Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Posts:
    2,273
    Location:
    USA
    Thanks Kees, looking forward to it. V3 sounds like a winner.
     
  24. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,255
    Location:
    Pennsylvania.
    I have Comodo Firewall Pro, Sandboxie, Returnil, WOT, Spywareblaster and Spyware Terminator with HIPS and RTS on high.
     
  25. Kees1958

    Kees1958 Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    5,857
    You are right

    Real time
    Running LUA with a set of short cuts in console (see pic) for easy access to admin tasks (using XP's run as = Dutch 'Uitvoeren als')
    DefenseWall V3, DW's option used

    - Limited Iron through DW's resource management (only allowed to access Temporary folders and Download directory).
    - Limited all unspecified untrusted processes through DW's ResMgt : not allowed to read/access D:\ (is My Documents folder)
    - Using IE8 for go banking/shopping mode of DW, Added Keyscarmbler free to IE8

    On demand
    - Hitman Pro
    - A2 Free (update every 4 hours with A2CMD)
    - Autoruns
    - Paragon for image backup
    - Synnback for data synchronise
     

    Attached Files:

    • c.JPG
      c.JPG
      File size:
      90.1 KB
      Views:
      4
    Last edited: Oct 7, 2009
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.