What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. zerotox

    zerotox Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Posts:
    419
    Thank you. I decided to disable it just to be on the safe side.
     
  2. pintas

    pintas Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    173
    ESET FTW! :p
    Its realtime scanner is faster than anything..... It makes Webroot look like a turtle.
     
  3. Windows 7 Ultmate 32 bits (E5200 dual core at 3 GHZ with 2GB Ram and SSD + 2xHDD + NAS & WL Router)

    Execution control
    - Allow execute from UAC-protected folders and D:\ for admins when Microsoft/Adobe signed (AppLocker)
    - Deny execute file/traverse folder for Everyone on D:\ which contains Temporary Files (ACL)
    - Deny elevation/installation of unsigned programs/drivers & add-ons (UAC/GPO)

    Intrusion mitigation
    - Disabled risk-ware services (GPO & MMC) & set Windows firewall to block in- and outbound traffic (WFAS)
    - Block program download (browser/mail) & USB-autoplay (GPO) and scan these when allowed (MSE)
    - Locked all sysinternals user autoruns for basic user (ACL) & added memory protection (EMET)

    Browser safety
    - Run IE and add-ons allways in protected mode with HTTPS-pinning rules
    - Build-in IE smartscreen with Dutch AdBlockPlus Tracking Protection List
    - Using AVG Secure Search or Startpage Search for security or privacy

    :ninja: MSE uses less than 0.02% CPU with auto-scans for browser downloads, mail attachments and USB inserts
    :cool: Using switch on/off for 'locks' on program download (IE) and execute file (D:\) to install/update
     
    Last edited by a moderator: Nov 26, 2013
  4. DX2

    DX2 Guest

    Ditched CFW 5.10 and went back to NVT Exe Pro...
     
  5. roger_m

    roger_m Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    7,771
    I'm running the v4 beta of Baidu Antivirus now. So far it has has been extremely light.

    I have nothing else to protect my system, and I have UAC disabled.
     
  6. Sampei Nihira

    Sampei Nihira Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Posts:
    1,899
    Location:
    Italy
    Xp Home SP 3:

    Real Time

    Windows Firewall
    SBIE
    EMET
    MBAE
    DropMyRights
    Norton DNS
    System Recovery OFF

    Firefox - ABP,NoScript,Ghostery,WOT,HTTPS Everywhere.

    On demand

    Hitman Pro
    HijackThis Portable

    Others

    CCleaner
    SUMo portable
    Iobit Uninstaller Portable
    ProcessExplorer
     
  7. justenough

    justenough Registered Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Posts:
    1,549
    Started a 30 day trial of NoVirusThanks EXE Radar Pro. Removed LastPass for the first time in years because the new 3.0 release has problems. Trying KeePass instead.
     
  8. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    JustEnough how did you import things from Lastpass?
     
  9. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    4,047
    you need to create an export file within lastpass.
    Choose export and it creates an XML lastpass file and then keepass imports this file.

    Hope it helps you.
     
  10. justenough

    justenough Registered Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Posts:
    1,549
  11. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    THanks for the info folks!
     
  12. guest

    guest Guest

    Never miiiiiind... Firefox still feels clunky even until now. Not as clunky as my mother's old kerosene stoves though. One of them exploded a few days ago. :argh:
     
  13. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,252
    Location:
    North Texas
    Avast seems to be running pretty smooth now...and with MBAM-Pro.:thumb:
     
  14. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,995
    added 360IS to AppGuard...working well
     
  15. dev101

    dev101 Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2013
    Posts:
    3
    Did anything out there detect cryptolocker file encryption with heuristics, before all the vendors learned a signature of sorts?
     
  16. FleischmannTV

    FleischmannTV Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2013
    Posts:
    1,094
    Location:
    Germany
    I wouldn't know about heuristics, but I think EAM would have detected it because of its behaviour. File reputation approaches would have blocked it or asked you for confirmation because of its unknown nature. Trusted Applications Mode in KIS 2014 wouldn't have allowed it to run in the first place. HIPS components would have asked for your confirmation as well.
     
  17. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,684
    Location:
    Canada
    my new combo :) 2 companies with 2 programs with alot of power and potential malwarebytes and hitmanpro:thumb: :thumb:
     
  18. Antimalware18

    Antimalware18 Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Posts:
    417
    Replaced EMET 4.1 in my setup with Sandboxie as EMET was causing a little bit of a drag on performance.

    Had to remove K9 as it crapped out again so I replaced it with NortonDNS and added the Malware Domains to my ABP list.

    And I also had to remove HMP.alert from my setup as there were a few bugs when combining it with sandboxed chrome.
     
  19. No in the hitch hikers guide to galaxy 42 was the answer to all questions.

    J being the man who changes security setups more often as Elvis changed suites, 43 must be the answer to all our security questions

    J + 42 = 43

    Logical ain't it (to quote the most famous Dutch J) you only see it when you get it
     
  20. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,684
    Location:
    Canada
    added WebRo0t AntiVirus 2o13:thumb: :thumb:
     
  21. CrusherW9

    CrusherW9 Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    517
    Location:
    United States
    'Been living dangerously recently. I turned off Applocker and have UAC set to never notify. That said, will ERP work with UAC set to never notify?
     
  22. ReverseGear

    ReverseGear Guest

    Have added SAS for cookie cleaning - any other alternative for cookie cleaning ? or app to prevent cookies ?
     
  23. tomazyk

    tomazyk Guest

    You can use CCleaner to delete cookies and other temporary files.
     
  24. siketa

    siketa Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Posts:
    2,718
    Location:
    Gaia
    That is how I use it and I never saw any issue.....it's working like a charm!
    :)
     
  25. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,579
    Location:
    Romania
    Switched from AVG to my old love :D Avira free with Privatefirewall and Sandboxie.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.