What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,970
    Its running perfectly smooth here, no issues. Removed some clutter did some surfing ran the cleaner then checked with ccleaner and nothing seemed left behind. Lots of options and safety guards were in place. Was able to disable some startups
     
  2. mortl

    mortl Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Posts:
    64
    Windows 7 64 bit
    Bitdefender antivirus 2013
    Malwarebytes

    Do i have enough ? Feel like im missing something - hmm
     
  3. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,751
    Location:
    Toronto Canada
    Firewall. Imaging program. The built in Windows versions are fine.
     
  4. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,751
    Location:
    Toronto Canada
    What went wrong with Kaspersky?
     
  5. guest

    guest Guest

    Emsisoft IS + WSA + ERP, (testing the compatibility/stability/performance of this combo)
     
  6. Overkill

    Overkill Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Posts:
    2,343
    Location:
    USA
    So much for the lightness lol :p
     
  7. guest

    guest Guest

    hard for me to live without Emsi IS... T_T

    i am too used to chit-chat with it via pop-ups :D
     
  8. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    guest same here my friend:D
     
  9. guest

    guest Guest

    me: "hi Computer, how are you today?"

    laptop: "Chrome.exe has been allowed to connect to IP adress xxx.xxx.xxx.xxx

    me: ok, let see what is new, on my email; ah an zipped file; let see what is it..."

    laptop: IDM.exe try to access IP adress xxx.xxx.xxx.xx.

    me: "ok do it, let see what it contains"

    laptop: "7zip.exe want to access freshmalwarepack.7z"

    me: "ok, wait a moment, i forgot something !"

    laptop: "defender.exe want to run", "defender.exe has been allowed"

    me: ok now, open it.

    laptop : "zeus.exe has been blocked and quarantined, a25448efd.exe has been block and quarantined, ...

    me: arf, i forgot to set you on execution only...

    Thanks :D
     
  10. Solarlynx

    Solarlynx Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Posts:
    2,015
    I'm trying ExeRadar in Stealth and LockDown modes. No issues yet.
     
  11. pablozi

    pablozi Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Posts:
    215
    Location:
    nowhere
    I'm all "in the clouds": WSA + HMP :thumb:
     
  12. THESAWISFAMILY2005

    THESAWISFAMILY2005 Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2012
    Posts:
    198
    Location:
    SACRAMENTO CALIFORNIA
    bitdefender free
    hitman pro free
    comodo firewall free

    can I use malwarebytes on windows 8
     
  13. KelvinW4

    KelvinW4 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    1,199
    Location:
    Los Angeles, California
    Setup on sig....

    @Above, yes you can ;)
     
  14. dja2k

    dja2k Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Posts:
    2,113
    Location:
    South Texas, USA
    Who is using EMET v4? Do you get ROP errors with MS Office products cause I didn't see any with EMET v3.5.

    Update
    Nevermind I figured what it was and how to turn SimExecFlow off. Weird I hadn't seen those errors before, but I just installed it yesterday.

    dja2k
     
    Last edited: Apr 24, 2013
  15. guest

    guest Guest

    back to WSA + ERP
     
    Last edited by a moderator: Apr 24, 2013
  16. Solarlynx

    Solarlynx Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Posts:
    2,015
    On my office PC I've removed CIS, ERP and installed DWPF trial. Now it is the only security app there. I'm going to keep it all 30 days. Most probably there won't be any issues.
     
  17. mattdocs12345

    mattdocs12345 Registered Member

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Posts:
    1,892
    Location:
    US
    Avast 8 File system protection only
    NVT ERP
    EMET 2.1
    Firefox + NS + ABP

    slim and secure set up :)
     
  18. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    :thumb:ESET Nod32 Antivirus 6.0
     
  19. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    4,053
    Avast 8 and comodo firewall 5.12.:thumb:
     
  20. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,579
    Location:
    Romania
    How it works for you this combo?I always have problems with them,and i'm not the only one...cfpexe or cmdagent are using pretty often 40-50 % CPU and i have to log off to stop this behavior.But only with Avast installed.
    Still with what's in my sig.
     
    Last edited: Apr 24, 2013
  21. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    4,053
    Hi joe.
    avast and comodo usually running at 10-15% here,sometimes less.I have put in all the exclusions etc.

    Also the webshield problem has been fixed too.I can successfully block comodo dragon with the firewall.

    Regards.:)
     
  22. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Evening! Just added Spyshelter Premium 8.2...too compliment Avira Premium...WSA Essentials...& AppGuard...That's All Folks! Sincerely...Securon
     
  23. That's all :D
    2x running limited/restricted = Spyshelter restricted mode + AppGuard
    2x HIPS (system protection) = WSA and Spyshelter
    2x Anti Keylogger = SpyShelter + WSA
    2x Antivirus = Avira + WSA
     
  24. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    ESET Nod32 Antivirus 6.0...That's All Folks! Sincerely...jmonge;) :)
     
  25. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Evening! Walmart has Rollback...Securon...Scaleback! Removed Spyshelter...AppGuard...kept WSA Essentials...Avira Premium...Minus Ask...Don't Ask...Lol. Sincerely...Securon
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.