What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. Brandonn2010

    Brandonn2010 Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Posts:
    1,853
    Very happy so far with my Online Armor / AppGuard combo. I had to add Online Armor to Power Apps, but otherwise no conflicts. Online Armor has also asked me to allow common programs such as Left 4 Dead 2, Notepad++, but it's reasonable.
     
  2. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    what is Faronics Core?
     
  3. luciddream

    luciddream Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Posts:
    2,545
    Well if you got infected I wouldn't recommend running without a real-time AV, that's for sure. Run a light one with a simple file shield/guard only IMO, no extras. Any competitive brand will offer you similar detection rates so it's all about how it runs on your box.

    And use Sandboxie too.

    Drop SAS and add VT Hash Check for an on demand option.

    I assume you have a router and/or inbound firewall with all ports stealthed?

    And you're good to go...
     
  4. luciddream

    luciddream Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Posts:
    2,545
    Sandboxie, Shadow Defender, and Comodo FW/D+ 5.10, on well hardened XP Pro. A setup I suspect I'll have for quite some time (to EOL and beyond)...

    and some other stuff
     
  5. gsarang

    gsarang Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Posts:
    56
    Kingsoft Antivirus 2012 SP5.6
    HitmanPro 3.7.0 Build 183
    YesShield 1.1.0.331 (giveaway edition)
    SRWare Iron 23.0.1300.0
     
  6. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    IKARUS Anti-virus:thumb:
     
  7. tomazyk

    tomazyk Guest

    A few errors (service and driver loading when switching user) made me go back to ESET.
    Overall it is great product and I'm sure you gonna like it. I will probably come back to it after a while.
     
  8. david banner

    david banner Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Posts:
    670
    That all?
     
  9. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    ikarus antivirus and emsisoft antimalware's behabiour blocker in paranoid mode;)
     
  10. gery

    gery Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    2,147
    both simultaneously?
     
  11. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    yeap but i the blues:D
     
  12. Blues7

    Blues7 Registered Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Posts:
    870
    Location:
    2500'
    Decided to backup Comodo Firewall 5.12 to an image and give Online Armor 6 a shot.

    Wasn't convinced that I wanted to install the new release of Comodo FW due to:

    a) its being brand new...and...

    b) ...my having Sandboxie (paid) fine tuned to administer a variety of apps.

    Since I'd had issues with the last few releases of OA due to intermittent and excessive CPU usage by oasrv.exe, I was hopeful but skeptical.

    Anyway, it's only a day and a half later but so far it's been smooth sailing (as in years past). :cool: Now, only the passage of time will tell.
     
  13. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    13,071
    Location:
    Ontario, Canada
  14. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    let's see how it goes :) i want to run OA Premium with either Ikarus antivirus or webroot antivirus,let's see how it goes by the weekend
     
  15. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    i havent buy Emsisoft Anti-Malware 7.0 so i will decide what to run with OA Premium ;)
    the only concern i have it is that webroot already have a firewall in real time so i may just run ikarus and webroot and not use emsisoft antimalware cause i havent buy it.but imagine if the boxing day good discount brings a new tentation to buy:)
     
    Last edited: Dec 20, 2012
  16. The Seeker

    The Seeker Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Posts:
    1,323
    Location:
    Adelaide
    Was running Webroot SecureAnywhere Essentials, which auto-upgraded to Complete a few days ago; that's the only thing that has changed.
     
  17. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    9,814
    Location:
    U.S.A. (South)
    Uh well, some jockeying of the sig is soon in order.

    Untill compatibility matches are sorted out for my Windows 8 system, you can consider the apps below exclusive to XP Pro/Win 7 give or take........

    (New) Norton Internet Security for Windows 8 :gack:


    Regards & Happy Holidays, EASTER
     
  18. Vilmalith

    Vilmalith Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Posts:
    68
    Modem > Untangle > WiFi AP > Switch

    From there every pc and laptop in the house is running:
    Avast Free
    Zemana AntiLogger Free
    ExploitShield
     
  19. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,692
    Back to this once again.........:D

    DefenseWall Personal Firewall 3.20
    Shadow Defender 1.1.0.325

    [SIZE="+"]AdMuncher
    Macrium Reflect
    [/SIZE]

    OpenDNS
    Chrome
     
  20. gsarang

    gsarang Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Posts:
    56
    Kingsoft Antivirus 2012 SP5.6
    HitmanPro 3.7.0 Build 183
    YesShield 1.1.0.331 (giveaway edition)
    Opera 12.12
     
  21. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    6,751
    Location:
    USA
    I can't remember which browser you are running, Blues.
    If it's Chrome, I'll be interested in hearing about the SBIE-Chrome-OA triangle that caused issues with Chrome being able to run properly.
    As I recall, Emsisoft engineers were admitting it was their problem and vowed to fix it. That's the reason I removed OA and went with CFW w/D+. :)
     
  22. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    4,061
    That issue was fixed i believe.the software compatibility assistant just needed a few ticks and everything worked fine.That was the experience i had.
     
  23. Blues7

    Blues7 Registered Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Posts:
    870
    Location:
    2500'
    How's it going Page? Long time.

    I'm still using Firefox (current version) so I'm afraid I can't be of help there.
     
  24. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    6,751
    Location:
    USA
    Hey E
    Things are great, man. Thanks.
    Yes, I'd forgotten about Firefox, sorry.
    Real glad to hear, though, that the current combo is working well for you.
    Ho Ho Ho
     
  25. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    6,751
    Location:
    USA
    But were you running Chrome?
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.