What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. luciddream

    luciddream Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Posts:
    2,545
    It is for me. And can be for anyone once it's learned how you like to run your box. I have my FW in Custom Policy mode, and D+ in Paranoid with the trusted vendor list deleted, and never hear a peep out of it.

    The FW only chirps once a month, when I update Windows. It's svchost looking to connect to WU servers.
     
  2. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    6,705
    Location:
    USA
    Comodo FW w/D+ running on three computers for me and it's very quiet indeed.
     
  3. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    @1chaoticadul, i am running this combo
    Online Armor Premium
    Webroot Antivirus
    malwarebytes Pro
    hitmanpro
     
  4. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Emsisoft Internet Security Pack
     
  5. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
     
  6. guest

    guest Guest

    You can have 35 security programs or more
    running all at once and it still will not give you
    the same defense of a "CLEAN IMAGE" to restore with

    Imaging programs are they best defense there is against malware
    you just need a way to know ""IF"" you are infected
     
  7. Aventador

    Aventador Registered Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Posts:
    420
     
  8. ZeroDay

    ZeroDay Registered Member

    Joined:
    Jul 9, 2011
    Posts:
    714
    Location:
    UK
    v6 Is a lot more silent take it from me.

    Edit to add: I know full well how to use it and I've used it plenty. 5.10x was a little noisy at first sure, but v6 is anything but. You hardly know v6 is is installed.
     
  9. safeguy

    safeguy Registered Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Posts:
    1,794
    The quietness or noisiness of CFW/CIS depends on which settings you set it to (during install or after install), whether you keep/delete the TVL (you can do that), and whether you already have your own config file to import upon re-installing a new version (if the version allows it but not always recommended). There's also the factor of static vs dynamic setup in play (Guy A doesn't install or toy around with new software often while Guy B does for example).
     
  10. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    4,051
     
  11. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,102
    Location:
    North Carolina USA
    back to Eset:thumb:
     
  12. pablozi

    pablozi Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Posts:
    215
    Location:
    nowhere
    Switched back to DWPF + Kingsoft Cloud AV + MBAM Pro
     
  13. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    Switched back to OnLine Armor Premium:thumb:
     
  14. 1chaoticadult

    1chaoticadult Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Posts:
    2,321
    Location:
    USA
    Cool J. Thanks..
     
  15. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    i will be using all my scaners for ondemand only and my permanent shield will be online armor:thumb:
     
  16. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    your welcome:)
     
  17. pablozi

    pablozi Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Posts:
    215
    Location:
    nowhere
    Another change :D
    AppGuard only!
     
  18. adrenaline7

    adrenaline7 Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Posts:
    128
    With SRP in your admin account, I guess if you want to install software you just have to save it in program files in order to execute it?

    Nice setup and nice that you have all angles covered from network security to backup to updating software to overall system security.
     
  19. Amin

    Amin Registered Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Posts:
    437
    Location:
    UK
    Hi... Mine is below ;)

    OS(es) :

    ** Windows 7 Enterprise (32-bit)
    ** Windows XP professional (32-bit)

    ==================================

    Security Configurations :

    Real-Time AM :

    ** Kingsoft Antivirus 2012


    Security Diagnostic Tools :

    ** Trend Micro HijackThis
    ** DDS (BleepingComputer tool)
    ** Attribute Changer

    ==================================

    Virtualization Softwares :

    ** SandboxIE
    ** BSA
    ** Shadow Defender

    ==================================

    Browsers :

    ** FF ( with jre disabled )
    ** Chromium

    Add-ons :

    ** WOT
    ** Adblock plus
    ** blocksite


    Browsers Home Page :

    ** Blank Page

    ==================================

    System Cleaners and Performance Optimization Tools:

    ** Tuneup Utilities
    ** CCleaner

    ==================================

    Proxy Softwares :

    ** Your Freedom

    ==================================

    Other Settings :

    ** Password protected User Account
    ** UAC: Never Notify
    ** Windows Defender : disabled
    ** Windows FW : disabled
    ** System Restore : disabled
    ** Index Search Service : disabled
    ** Hidden Shared folders : disabled
    ** Windows Remote Desktop Connection : disabled
    ** Registry Remote Connection : disabled

    ==================================


    Regards,
    Amin
     
  20. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Evening ! Eset S.S. 5...WSA Essentials...Voodoo Shield. Sincerely...Securon
     
  21. zitch

    zitch Guest

  22. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Your welcome! Credit to wallpapers and Luciddream.
     
  23. zitch

    zitch Guest

    Tried running Comodo FW that way, worked ok except for just an occasional slowdown, but my Avast settings are so tight, I have it set to scan the whole dam planet, maybe there was some kind of conflict. Anyway, everything seems to work fine with Comodo FW on safe mode, both sides of it. And it does alert me, if something tries to mess around with the registry. Lesson learned, every setup is different, in the way things interact.
     
  24. luciddream

    luciddream Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Posts:
    2,545
    If you had the Web Shield running, there is indeed a conflict with it & most 3'rd party outbound FW's. And the same probably rings true for Avira's Web Guard, since it's functionality is almost identical. Anytime I hear Comodo & slowdown mentioned in the same breath, there has to be some conflict, or a corrupt install.

    I recommend to anyone running a 3PT FW to use only the file scanning components of real-time AV's to avoid such conflicts. Everything else is pretty much bells, whistles & bloat anyway. The file shield/guard is the real guts of any AV, and all you really need in the end.

    But better yet, I recommend to just use the entire suite of a product these days if you want real-time AV scanning. There was once a time when I preferred to mix it up with dedicated apps, each serving a purpose, but there's so much conflict these days. Sometimes I even think these vendors intentionally make it so their products don't play nicely with others just to spite each other. You go to install something and it says to uninstall every other security app on your box first, lol. It's absurd. So if I liked Comodo FW/D+, and wanted a real-time AV, I'd just use the whole CIS suite.

    The only other option I'd consider is MSE, since it's first party/integrated the potential for conflict is very low.

    But personally I'm really liking my VT Hash Check - autoscan downloads thing I've got goin on. Don't have to worry about any of that crap, or a footprint, and get a malware database no single AV product can match. Then you just sandbox your USB ports and CD/DVD drive, and all vectors covered.
     
  25. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    It's been about a year since I made a change to my set-up so I decided to give Panda Cloud Pro a spin. So far its performing very well...:thumb: :cool:
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.