What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Why would you use Zemana AL when you've got WSA-E Identity shield? And now you've even got BullGuard on top of that! Zemana AL becomes obsolete.
     
  2. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    I see. Was just wondering ;)
     
  3. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Installed Norton iAntiVirus For OnDemand scans.To Bad No HitMan Pro for OS X:oops:
     
    Last edited: Aug 23, 2012
  4. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    How is it Dave?
     
  5. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Its Pretty good.
     
  6. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Ah good to know. :)
     
  7. KelvinW4

    KelvinW4 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    1,199
    Location:
    Los Angeles, California
    Kingsoft AV SP5
     
  8. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Realtime: WSA-E
    On-demand: HMP

    My pc flies like an Ostrich. Oh! Huh. That didn't come out right.
     
  9. Djigi

    Djigi Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2012
    Posts:
    554
    Location:
    Croatia
    Version 3.5, with Avira engine, is much better than version 5.0.
    I made a test with a folder in which there were 579 malware.
    Kingsoft v3.5 has left only 15 pieces, and Kingsoft v5.0 is left 73 pieces.
     
  10. tomazyk

    tomazyk Guest

    Added Nod32 to my setup.
     
  11. bo elam

    bo elam Registered Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Posts:
    5,985
    Location:
    Nicaragua
  12. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    trying out Kaspersky:thumb:
     
  13. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    How is it J? Also how do you like Simple AdBlock?
     
  14. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    How is so far.
     
  15. RSpanky

    RSpanky Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Posts:
    220
    Location:
    Arizona, USA
    As Zeppelin would say : THE SONG REMAINS THE SAME

    Whats in my sig
     
  16. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
    Simple AdBlock:thumb:
    kis is heavy:thumbd:
     
  17. tomazyk

    tomazyk Guest

  18. Tyrizian

    Tyrizian Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Posts:
    2,838
    Switching it up for a bit

    avast! Antivirus
    AppGuard
    NoVirusThanks EXE Radar Pro

    Got rid of...

    Comodo Internet Security Premium
    Sandboxie

    Although my previous setup was light, trying even lighter this time.
     
  19. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    I had that combo a while back and no problems either, but it was SBIE and ESET AV version 4
     
  20. KelvinW4

    KelvinW4 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    1,199
    Location:
    Los Angeles, California
    Would it be perhaps heavier since it also have the Avira engine?
     
  21. Djigi

    Djigi Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2012
    Posts:
    554
    Location:
    Croatia
    I think it's the same, it uses only Avira database for local (or when you don't have internet) and Kingsoft cloud base.
    It's like having a Avira with cloud and full light :cool: .
    On idle it's about 8Mb RAM usage.

    a.jpg
     
  22. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,306
    Would you consider posting your assessment in the "other AV" section?
    I thought about doing the same, but have found NIS, Avast, Avira and F-Secure to be fine. However, I am now down to NIS and Avast Pro.

    Jerry
     
  23. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,253
    Location:
    North Texas
    I'm like you jmonge...I know KIS has very good protection and I like their features, but it's still a little heavy. :isay:
     
  24. KelvinW4

    KelvinW4 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    1,199
    Location:
    Los Angeles, California
    Thanks:D
     
  25. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Evening ! K.I.S. 2013...Webroot Security Essentials...and Zemana Anti-Logger. Very impressed with K.I.S.running lighter so far. Sincerely...Securon
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.