What is your security setup these days?

Discussion in 'other anti-malware software' started by dja2k, Dec 15, 2005.

  1. Arcanez

    Arcanez Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2011
    Posts:
    404
    Location:
    Event Horizon
    nothing changed here except that I created a new backup with Macrium. Still the good ol' setup. AV's become more and more pointless to me!:cool:
     
  2. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,568
    Location:
    Canada
    i like your security set up:thumb:
     
  3. m00nbl00d

    m00nbl00d Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Posts:
    6,623
    Well, the first time is the only time that matters - when the user first visits the web page. If there's a script to load exploit code, then it will work at first; it doesn't matter if the user reloads the page. :D
     
  4. Brandonn2010

    Brandonn2010 Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Posts:
    1,850
    If that's true it's useless lol. However, I think it does block on the first time, because I've had sites messed up the first time visiting them after installing ScriptNo, and they are like that until I allow the script. For example YouTube is messed up right now and it's the first time I've visited it since installing ScriptNo.

    Maybe someone could test it against malicious JavaScripts in a VM to see for sure if it does block the first time or not?
     
  5. KelvinW4

    KelvinW4 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    1,199
    Location:
    Los Angeles, California
    Does Online Armor lagg your computer? I am hesistant to use it because of that before :'(
     
  6. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    Added Kingsoft AV to the mix. Liking it. Nice and light and has a lot of features. Now I just need to find out what kind of detection it has.
     
  7. Securon

    Securon Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Posts:
    1,960
    Location:
    London On
    Good Evening ! Re-installed K.I.S.2012...and so far running nimble and light...alongside WSA Essentials and Zemana Key-Logger. Sincerely...Securon
     
  8. Kernelwars

    Kernelwars Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Posts:
    2,155
    Location:
    TX
    I heard they use avira engine..anyone can confirmo_O??
     
  9. MrGump

    MrGump Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Posts:
    406
    Webroot Essentials, Malwarebytes real-time version, Windows firewall + router firewall, Avira Antivirus Premium 2012
     
  10. dja2k

    dja2k Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Posts:
    2,108
    Location:
    South Texas, USA
    August 8, 2012 - Updated , Added , Removed

    Windows 7 Ultimate SP1 x64 - SUA & Applocker (MrBrian Ruleset)

    (UAC: MAX , WD: OFF, FW: OFF, DEP: ON, SEHOP: ON, EMET 3.0: MAX)

    Network
    • Three Linksys WRT54G Routers (DD-WRT Firmware)
    • Netgear PowerLine AV 500 Adapters
    • Wired Cat5e Connection between all 3 Routers
    • WPA2-PSK AES Encryption
    • SPI Firewall Enabled
    • OpenDNS Configuration
    Resident
    • Online Armor Premium 5.5.0.1617 Beta (Paid)
    • Emsisoft Anti-Malware 7.0.0.4 Beta (Paid)
    • Sandboxie 3.81.03 Beta (Paid)
      - Sandboxie Container Folder on RAMDisk
    • KeyScrambler Premium 2.9.1.0 (Paid)
    On-Demand
    • Active@ Disk Image 5.2.5* (Paid)
    • VMWare Workstation 8.0.4 build-744019 (Paid)
    • Hitman Pro 3.6.1.163
    Browser, Immunization, Tweaks
    • Firefox 15.0b3 (Fanboy's Blocking Lists via ABP, WOT, BetterPrivacy, TrackMeNot, Gmelius)
      - Firefox Profile Folder on RAMDisk
    • LastPass 2.0.0 Premium (FireFox)
    • Bluetack Safepeer SPLists (via OA for P2P Only)
    • Spyware Blaster 4.6 (All Protection Enabled + Customblocking.txt)
    • BlackViper's Services Registry Files (Safe W7 Ultimate 64 Start)
    • Ultimate Windows Tweaker 2.2 (Customized)
    • SpeedGuide.net Vista TcpIp Patch 1.5
    Active Disk Image (Weekly)

    dja2k
     
  11. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Yeah. You need KeePass, HitmanPro and replace win 7 fw with a HIPS fw preferably Online Armor or Comodo.
     
  12. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    It absolutely does not. ;) It is very light and fast.
     
  13. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Nice setup. :thumb:
     
  14. dja2k

    dja2k Registered Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Posts:
    2,108
    Location:
    South Texas, USA
    Thanks! And KelvinW4, here is a screen shot of what Online Armor is using.
     

    Attached Files:

  15. KelvinW4

    KelvinW4 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Posts:
    1,199
    Location:
    Los Angeles, California
    Yeah, Its not alot but the system somehow felt sluggish. I will try again;)
     
  16. WSFfan

    WSFfan Registered Member

    Joined:
    May 10, 2012
    Posts:
    374
    Location:
    The Earth
    Rollback Rx|Shadow Defender|Sandboxie|Windows 7 firewall|Lastpass

    Added Lastpass to my setup.
     
  17. justenough

    justenough Registered Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Posts:
    1,549
    Added Emsisoft Anti-Malware (just had the Mamutu part installed before). Removed Emsisoft Emergency Kit. Removed EMET. Unchecked Hitman Pro's scan at startup. Still have scheduled scans with MBAM turned on.
     
  18. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Ah great going. :thumb: I think it's a bad move to uncheck HMP's startup scan though. Also you're missing out the good website and realtime malware protection of MBAM. Unless you have very low RAM you should have no slowdowns with MBAM and it will run very smooth. Also I'd suggest adding OA for all-round protection with EAM. :)
     
  19. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,974
    Location:
    Parallel Universe
    Added MBAM Pro. Keeping it in realtime. ;)
     
  20. atomomega

    atomomega Registered Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Posts:
    1,292
    Currently running:
    AVG Anti-Virus Free 2012
    avast! Free Antivirus 7
    Microsoft Security Essentials 4
    Panda Cloud Antivirus Pro 2.0 (Firewall OFF)

    On 4 different machines of course, all running Windows XP Pro SP3 with Windows Firewall and No Autorun.

    Kinda like different things about each one but they all work great.
     
  21. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,568
    Location:
    Canada
    Mbam Pro:thumb: :thumb: in Real Time;)
     
  22. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    New set up. Sandboxie Full Time and Shadow Defender Full Time.= 0.00 percent chance for malware.However, the malware does has my sympathy.:-*
     
  23. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    6,587
    Location:
    USA
    LOL! WTG! Sandboxie is back. :thumb:
     
  24. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Yea that other thread and my lost license made me really start missing sandboxie.:thumb:
     
  25. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    6,587
    Location:
    USA
    You guys running MBAM Pro protection module are definitely benefiting from some solid protection. Do you also enable website blocking? I do! :thumb:
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.