WG scan window alert shows it's unlicensed

Discussion in 'WormGuard' started by steverio, Jul 10, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. steverio

    steverio Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Posts:
    161
    As I scanned a mdb file, WG's scan alert window remarked that I'm using an unlicensed software version 3 - 30 day evaluation. Not that it's a big concern for me because I'm a licensed user and it shows at the top of my WG titlebar.

    steverio
     
  2. steverio

    steverio Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Posts:
    161
    On second thought I think I'll attach a screen cap so I maybe can see if anyone has seen this before with a licensed WG and what to do to get a WG licensed alert. :)

    steverio
     

    Attached Files:

  3. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Hi there Steverio,
    it's a little glitch in WormGuard, next version that will be solved. So your registered version will keep working fine!
     
  4. steverio

    steverio Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Posts:
    161
    Hey Jooske! :)

    Very cosmetic pixel thing when compared to all! WG....it's :cool:

    steverio
     
  5. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Next version of WormGuard might have some more eyecandy too, in the current version was primary looked for the technical part. Taste of the public changes eh :)
    Your macro warning from the screenshot:
    in the safe mode you can look inside what the thing is and what the intentions of it are. I really like that function, so we never need to be in doubt of taking the risk of running it anyway or not.
     
Thread Status:
Not open for further replies.