well kis 2009 killed my admin account in vista had to reformat

Discussion in 'other anti-virus software' started by zfactor, Jul 22, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    it completely blocked anything from running using the c:\program data folder. wiped acces to it and vista would not let me reset it the options were greyed out for allowing or denying access for me. i created a new admin account and same deal, also tried signing on as sole admin and then removing both created admin accounts and same deal. even under sole admin with uac turned off it was no go. said it could not write to the c:\program data folder so this would no longer allow me to install or remove anything. it was fine removing kis2009 with the b update but with the c update it was causing my interent to be very slow and a few other issues so i was going to go to the 4xx versions instead..

    i also went to my laptop and uninstalling kis2009 ver .357 is now causing issues on this one as wel not the same things but i am having issues opening programs up with it seems now files are either not able to be accessed or they are now removed from the system... arghhhh i had a lot of data i needed on there.. pretty upset

    so has anyone had issues removing kis2009 .357 with the c update??

    can you use your kis 7 key yet with the .4xx versions?? man this sucks
     
  2. Baz_kasp

    Baz_kasp Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    593
    Location:
    London
    Hi,

    Well thats definitely a new one for me. Hotfixes should not make a difference to the install/uninstall process and kaspersky does not alter folder permissions.

    Are you using revo uninstaller by any chance...and when do these issues start occuring (which build too)

    Did you happen to be using the auto resource creation test patch
     
  3. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    no to the revo and no to the creation patch.. yeah im not sure what happened i uninstalled b a few times with no issues at all. this was the first time i uninstalled c and bam lost it all..
     
  4. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,779
    Wow, that sucks..... I guess there is some risk and danger in using the new stuff, especially betas... Sorry to hear about that....
     
  5. denniz

    denniz Registered Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Posts:
    430
    Location:
    The Netherlands
    Did you contact Kaspersky about these issues?
     
  6. Macstorm

    Macstorm Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Posts:
    2,531
    Location:
    Sneffels volcano
    Reading kaspersky forums, i thought hotfix 'c' was officially out already o_O
     
  7. ren

    ren Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Posts:
    45
    Good morning,
    You are right. Hotfix C is out for 1 week at least.
     
  8. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    Hi zFactor
    have you posted your concern on the Kasperspy forum? I haven't seen this question before
     
  9. Baz_kasp

    Baz_kasp Registered Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Posts:
    593
    Location:
    London
  10. larryb52

    larryb52 Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2006
    Posts:
    1,126

    doesn't mean it doesn't exist, maybe he's just frustrated & asking 'other' members of Wilders that have had this problem in this forum...just my 2 cents
     
  11. Sjoeii

    Sjoeii Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Posts:
    1,240
    Location:
    52?18'51.59"N + 4?56'32.13"O
    You are probably right. Thanx
     
  12. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
  13. TJP

    TJP Registered Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Posts:
    120
    KIS 2009 doesn't have the ObjectID "issue", check the official forums for more details.

    With the previous versions of KIS & KAV, the objectID issue was a great example of F.U.D for the vast majority of users.

    Cheers.
     
  14. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    well in order to fix this on the laptop i had to restart the kis2009 install when the error popped up about the program data not being accessable i had to click ignore and then let it finish and it installed, now i then used the lis removal tool and restarted, then started another install again, this time it installed fine...so my guess is there is something maybe in the newest updates causing a problem uninstalling the program but why the admin rights were changed on the program data kaspersky folder is beyond me.. that was very strange. i let it now update and for the heck of it tried to uninstall again and now it reinstalls fineo_Oo_O it must have been something in the last sets of updates before the newest ones i assume..

    yeah i didnt post on the kas forum yet but i will i wanted to see if i could figure ut the solution first
     
  15. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,719
    Location:
    Texas
    A few off topic posts removed. Let's show a little respect for the original poster by not hijacking his thread.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.