Webroot SecureAnywhere Discussion & Update Thread

Discussion in 'other anti-virus software' started by Triple Helix, Jun 6, 2014.

  1. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,717
    Just got v8.0.5.111 beta, I think.

    ScreenShot_WSA_v8.0.5.111_01.gif
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    No it's actually a release version we will have to wait for a change log! And yes the Beta Channel has it as well.

    Daniel :)
     
  3. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,717
    They just released 8.0.5.109 the other day. Wonder why another release, so soon.
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    Don't quote me, IE 64bit was crashing and this was supposed to fix it not sure what OS's?

    Daniel :)
     
  5. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,717
    I guess that is why I am not affected, since I am stuck in the 32bit world of XP .:)
     
  6. Dragon1952

    Dragon1952 Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Posts:
    1,855
    Location:
    Hollow Earth - Telos
    WSA just updated to 5.111. Why did i get a Beta.
     
  7. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,103
    Location:
    on my zx10-r
    i have clients who also got the 111 today and they are def not beta so is this a beta or did they release this out to everyone?
     
  8. LunarWolf

    LunarWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Posts:
    203
    Location:
    Malaysia
    Does WSA causes conflict with 360IS and Comodo FW?

    If I intend to install WSA ona machine with 360IS and Comodo FW, what settings should I use?
     
  9. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,103
    Location:
    on my zx10-r
    i had it running with 360 for a while and had no issues. i dont use comodo so i cant say anything on that.
     
  10. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    It's been released to everyone but the Beta channel got it as well. Also here is the Release notes.

    Version 8.0.5.111 (Released November 21st, 2014)

    Resolved
    • Uninstall issue on XP and Vista 32 bit systems.
    Improved
    • Compatibility with 64 bit Internet Explorer on Windows 8 systems.
    http://www5.nohold.net/Webroot/ukp.aspx?pid=10&app=vw&vw=1&login=1&json=1&solutionid=1085&

    TH
     
  11. hayc59

    hayc59 Updates Team

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Posts:
    2,627
    Location:
    Deep Into The Blues Baby..
    Thank you Trip!!
     
  12. chabbo

    chabbo Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Posts:
    366
    10 points go trip. Another 10 Points go to webroot for lovley security ❤
     
  13. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,249
    Location:
    North Texas
    Daniel...do you leave the security setting on ...medium? High? Max? Just curious since you were discussing settings earlier. I have mine on high...think the set up says (haven't read in a while) use medium unless you suspect a possible infection. I have yet to have any FP's or any other issues with WSA...it just runs.
     
  14. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    Always Max since the Prevx days! And are you talking about on the online console I leave it at User Configuration.

    2014-11-22_11-34-11.png
     
  15. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,249
    Location:
    North Texas
    OK...yep, the web console. Thanks
     
  16. kdcdq

    kdcdq Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2002
    Posts:
    815
    Location:
    A Non-Sh*thole State
    I would like to confirm that the 5.111 update fixed the Windows 8.1 IE crashes on all my systems and my customers systems. Yahoo! :D
     
  17. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
  18. chabbo

    chabbo Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Posts:
    366
    latest microsoft update on windows 8 X64 bit. fresh installed.

    went from 3 min scan to 8 min scan!
     
  19. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    Really can you try a clean reinstall of WSA? If using the Beta Link download a fresh copy with that link! Also can you check Task Manager and look at Windows Explorer and tell me how much RAM it's using?

    Can you please do a clean reinstall of WSA and Please follow the steps closely!


    • Make sure you have a copy of your Keycode
    • KEEP the computer online for Uninstall and Reinstall to make sure it works correctly
    • Download a Copy Here (Best Buy Subscription PC users click HERE)
    • Uninstall WSA and Reboot
    • Install with the new installer, enter your Keycode and don't import any settings as you can set it up as you like once it's done
    • Let it finish it's install scan
    • Reboot once again
    And let me know after a few scans.

    Thanks,

    TH
     
  20. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    That is very odd?

    Mine is fine.

    2014-11-22_17-54-17.png
    2014-11-22_17-58-57.png

    2014-11-22_17-59-35.png
     
  21. chabbo

    chabbo Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Posts:
    366
  22. Alexhousek

    Alexhousek Registered Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Posts:
    545
    Location:
    USA--Colorado
    I'm curious. Are you complaining about an increase in 10 seconds for a scan?
     
  23. snippits

    snippits Registered Member

    Joined:
    Jun 19, 2011
    Posts:
    194
    Regarding the heuristic settings in Webroot. Besides the default enhanced setting, does anybody recommend the other two heuristic settings maximum and whitelisted?


    Capture.PNG
     
  24. Dermot7

    Dermot7 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    3,332
    Location:
    Surrey, England.
    I have used WSA (and previously Prevx) on Maximum Heuristics for a long time (on several systems), and see absolutely no problems with e.g. False Positives.
    I have not tried the "specifically whitelisted" setting.

    I would recommend the Maximum setting, or at least give it a try.
     
  25. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,756
    Location:
    Ontario, Canada
    Same here I always have it Set to Maximum with no issues. And the one bellow would make it act like an Anti-EXE for unknown programs to the Cloud Database.

    Cheers,

    TH
     
Loading...
Similar Threads
  1. mood
    Replies:
    27
    Views:
    7,039
  2. ako
    Replies:
    8
    Views:
    1,371
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.