web access protection malfunction

Discussion in 'ESET Smart Security v3 Beta Forum' started by overruled, Nov 2, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. overruled

    overruled Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Posts:
    3
    hi,
    my ess 3.0 has a problem in web access protection
    it says it is malfunctioning, i go to the configuration and click the box to enable it, the malfunctioning warning stays and if i go again to the configuration the enable box is not enabled :S

    any solution?

    sory for my english ;)
     
  2. ASpace

    ASpace Guest

    Re: web access protection malfuntion

    Reinstall , Clean installation.

    1. Download fresh new ESS from whereever you got your version from , I personally won't post links
    1. Uninstall your current version from Control Panel -> Add/Remove programs
    2. Reboot the computer when prompted
    3. Delete manually these three folders

    - C:\Documents and Settings\All users\Application data\Eset
    - C:\Documents and Settings\your user\Local Settings\Application data\Eset

    4. Install again ESS . Use Typical install . Update after install . Reboot and report back your findings
     
  3. overruled

    overruled Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Posts:
    3
    Re: web access protection malfuntion

    thank you for the help :D

    ESS working for now
     
  4. ASpace

    ASpace Guest

    Re: web access protection malfuntion

    You are welcome :thumb:
     
  5. overruled

    overruled Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Posts:
    3
    Re: web access protection malfuntion

    hi..
    unfortunately i have to post here again for the same problem..
    today web asccess protection is malfunctioning again..
    reinstall wasnt the solution
    what should i do?
     
  6. ASpace

    ASpace Guest

    There might be many possible reasons , but I am not sure . I am sorry .

    Hope someone else can help you with this case :thumb:
     
  7. cookie1977

    cookie1977 Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Posts:
    23
    This is interesting as I have the same issue. Once i remove everything and then reinstall it works perfectly until I restart then I get the web protection error.
     
  8. MasterTB

    MasterTB Registered Member

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Posts:
    547
    Location:
    Paran?, Argentina
    What other security software are you running along with ESS?? Did you use another firewall / antivirus prior to ESS other than NOD32??

    I had the same problem coming from Comodo/nod32 2.7 to ESS, it kept giving me the same problem until I reinstalled and that did the trick. Of course It was my solution perhaps you won't have to reinstall....
     
Thread Status:
Not open for further replies.