Warning! spyware is installed on your computer.

Discussion in 'malware problems & news' started by Simon Phoenix, Sep 3, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Simon Phoenix

    Simon Phoenix Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Posts:
    152
    I'm fixing a laptop with this blue screen with letters saying what the title is, the problem is, I cannot get to the desktop in Windows, or in safe mode so I can clean this.

    What should I do?
     
  2. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,204
    Location:
    Sydney, Australia
    You will get better answers sooon but food for thought:
    First off what OS ??
    ANy OEM recovery discs ??

    Try this ; boot with the rescue discs:
    Need to make them on another box
    http://download.bitdefender.com/rescue_cd/
    FProt:
    http://antivirus.about.com/od/securitytips/a/fprotdos.htm
    Avira
    http://www.free-av.com/en/tools/12/avira_antivir_rescue_system.html
    "Ultimate" Boot discs
    http://www.ubcd4win.com/contents.htm
    http://www.ultimatebootcd.com/
    Barts PE
    http://en.wikipedia.org/wiki/BartPE
    http://www.nu2.nu/pebuilder/

    Boot with BING CD or floppy from Terabyte ( free fully functional trial )
    http://www.terabyteunlimited.com/bootit-next-generation.htm
    You will see your partitions, do MBR fix: might help:
    This will also allow a reformat/wipe of any specific partition back to FAT32 or NTFS or delete partition: not sure how helpful this would be ??

    Take the HD out and slave to another Box/or VM...then scan; This is likely a good/best option

    Find someone with bootable XP discs and do repair..??
    Take to local shop ;)

    :ouch: Reformat ? http://www.dban.org/
    Easy eh ;)
     
    Last edited: Sep 3, 2008
  3. Simon Phoenix

    Simon Phoenix Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Posts:
    152
    Well, I'm have about 2 blank disk and I have a older version of Bart PE so wish me luck.
     
  4. Simon Phoenix

    Simon Phoenix Registered Member

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Posts:
    152
    Basically, if I can boot into Windows Superantispyware will delete the program but I need to get into Windows. I have the bart CD and I'm trying to access the hard drive and it's giving me a hard time.
     
  5. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,427
    Location:
    Netherlands
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.