W32 SPYBOT WORM

Discussion in 'malware problems & news' started by arthureld, Sep 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arthureld

    arthureld Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Posts:
    13
    Hi, I ran symantic virus scan and found that I have W32 spybot worm. I don't know if it is the worm or what, but I can't run any antivirus programs. When I try, the program closes. If I try to run hijackthis, explorer closes. If I try to run it from a command prompt, my sreen just flashes and nothing happens. I can't get to most antivirus sites, but if I do get to one, when I try to download the antivirus software, explorer closes. I even went to the store and bought Trend Micro PC-cillin, but when I try to install it, the program closes before it installs anything.
    Is there anything I can do to fix this?
    I was working on this problem in Software & Services before I found out I had W32 worm. There is more info here: https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=49191
    Thank you
     
    Last edited: Sep 28, 2004
  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    As you noted in a post in your other thread yesterday....you had the Spybot worm then.

    Having said that and given the fact...."Wilders Security Forums will no longer be providing one-on-one....system cleaning services."....We need to continue what Help can be had in your other thread Please. While you may not know this....the 2 folks helping you are veryyyyy capable and will continue working with you if you continue working with them.

    This thread is now closed. Please continue your problem in your other ongoing thread below.

    Please note....I have moved it to the....viruses and worms Forum.

    This thread---> hijackthis and AVG won't run
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.